Σουμ: "Μου ανοίγουν τις πόρτες στην Ελλάδα"

Ο πρόεδρος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιτζάκ Σουμ παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Ισραήλ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πέρασμά του από την Ελλάδα, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας.

Σουμ: "Μου ανοίγουν τις πόρτες στην Ελλάδα"

Ο Γιτζάκ Σουμ έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό, αφού μ' αυτόν στον πάγκο οι "πράσινοι" πανηγύρισαν το νταμπλ τη σεζόν 2003-04.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν ξεχνάει την Ελλάδα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική ιστοσελίδα " ynet.co.il" αναφέρθηκε στην αγάπη που έχουν οι οπαδοί του "τριφυλλιού" προς το πρόσωπό του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα πρόσφατο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο και μία νεαρή σερβιτόρα.

"Δεν θα πιστέψετε τι γίνεται όταν πηγαίνω στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο υπογράφω αυτόγραφα και μου ανοίγουν τις πόρτες, θέλουν φωτογραφία μου, τους λείπω. Πριν από έναν μήνα ήμουν εκεί και μία σερβιτόρα 18 ετών με πλησιάζει και μου λέει: 'κύριε Σουμ, έχω μία φωτογραφία σας πάνω από το κρεβάτι μου. Τη ρώτησα πώς γίνεται να έχει φωτογραφία μου. Ήταν 6 χρονών όταν ήμουν στην Ελλάδα. Μου είπε ότι ο πατέρας της ήταν φαν (σ.σ. του Παναθηναϊκού) και γι' αυτό έχει τη φωτογραφία και μου ευχήθηκε καλή τύχη", ήταν τα λόγια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK