Σπάει τα κοντέρ: Ο Τότι θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο!

Τι κι αν έχει πατήσει τα 40; Ο Φραντσέσκο Τότι δεν καταλαβαίνει από ηλικίες και το δείχνει με τις φετινές του εμφανίσεις, οι οποίες μάλιστα τον κάνουν να θέλει να συνεχίσει!

Σπάει τα κοντέρ: Ο Τότι θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο!
totti

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντιμετώπιζαν με δισταγμό την απόφαση του Φραντσέσκο Τότι να συνεχίσει και φέτος στη Ρόμα παρά το γεγονός ότι έχει πατήσει τα 40 του χρόνια.

Ωστόσο ο Ιταλός άσος έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους με τις φετινές του επιδόσεις, οι οποίες τον έχουν κάνει να ξανασκεφτεί την απόφασή του να αποσυρθεί από τα γήπεδα.

"Με περνούσαν για τελειωμένο πέρυσι. Κάτι που συμβαίνει αρκετά σε αυτό το επάγγελμα, ειδικά όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θελήσει. Έχω εμπιστοσύνη στον κορμί και το μυαλό μου, μπορώ να δώσω πολλά ακόμα και νιώθω εξαιρετικά. Γιατί να σταματήσω;", δήλωσε σε συνέντευξή του στο Sky Sports, χαρίζοντας χαμόγελα στους οπαδούς των "Ρωμαίων".

Ο Τότι που βρίσκεται στη Ρόμα από το 1992 (!) δηλαδή 24 ολόκληρα χρόνια έχει μέχρι σήμερα φορέσει τη φανέλα της ομάδας 767 φορές σκοράροντας 306 γκολ! Μόνο φέτος μάλιστα έχει 2 τέρματα σε 6 αγώνες στη Serie A.

News 24/7

24MEDIA NETWORK