Σπάει τα ταμεία για Εμπαπέ η Άρσεναλ!

Αποκαλυπτικό αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αρσέν Βενγκέρ συναντήθηκε με τον πατέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, με σκοπό να τον πείσει να υπογράψει ο γιος του στην Άρσεναλ. Μυθικό το ποσό που προσφέρουν οι "κανονιέρηδες" στην Μονακό.

Σπάει τα ταμεία για Εμπαπέ η Άρσεναλ!
wenger Mbappe

Το όνομα του 18χρονου επιθετικού της Μονακό φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των μεγαλύτερων ομάδων στην Ευρώπη, όμως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα χρειαστούν πολλά χρήματα.

Για την ακρίβεια να... σπάσει το ρεκόρ του Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (106.000.000€). Έτσι, πολλοί σύλλογοι προσπαθούν να πουλήσουν για να εξασφαλίσουν πόρους και να μπουν μπροστά στην κούρσα.

Ο Βενγκέρ, ωστόσο, ξεκίνησε πιο... παραδοσιακά και σύμφωνα με την Mirror έκλεισε ραντεβού και μίλησε με τον πατέρα του Εμπαπέ, γνωρίζοντας πως τον επηρεάζει αρκετά στις αποφάσεις του.

Εκεί του ξεκαθάρισε πως ο 18χρονος θα έχει ρόλο βασικού στην Άρσεναλ και φυσικά θα μπορέσει να εξελιχθεί καλύτερα απ' ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης, που ο ανταγωνισμός είναι σαφώς μεγαλύτερος με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Άρσεναλ έχει πολλά χρήματα για να ξοδέψει και γι' αυτό στο ξεκίνημα της εβδομάδα θα γίνει πρόταση άνω των 130.000.000€ για τον παίκτη!

Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK