Σπάει το σερί αλλά όχι η πρόκριση

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Ρωσία για τη ρεβάνς με την Κρασνοντάρ, έχοντας μαξιλαράκι ασφαλείας το υπέρ του 4-0 από την αναμέτρηση του Φαλήρου. Οι 'ερυθρόλευκοι' μάλλον θα χάσουν ένα εντυπωσιακό σερί στο 'Krasnodar Stadium', όχι όμως την πρόκριση.

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Κρασοντάρ, σκόραρε δύο φορές και οδήγησε τον Ολυμπιακό στο εμφατικό 4-0, πριν τη ρεβάνς της Ρωσίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην πρώτη αναμέτρηση με την Κρασνοντάρ στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης', έβαλε το 4-0 στο τσεπάκι του και αυτό είναι το σκορ που καλείται να υπερασπιστεί στη ρεβάνς του 'Krasnodar Stadium' προκειμένου να σφραγίσει την επιστρoφή του στους ομίλους του Champions League.

Οι 'ερυθρόλευκοι' μπήκαν στην διαδικασία της προκριματικής φάσης από τον 2ο προκριματικό γύρο, όπου υπέταξαν με το συνολικό 4-0 την Βικτόρια Πλζεν. Στον 3ο προκριματικό ο Ολυμπιακός άφησε εκτός συνέχειας την Μπασακσεχίρ, παίρνοντας την πρόκριση για τα play - offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με το συνολικό 3-0 επί την τουρκικής ομάδας.

Στον δρόμο του βρέθηκε η Κρασνοντάρ μετά την μεγαλειώδη πρόκριση της επί της Πόρτο (ήττα 0-1 εντός, νίκη με 3-2 στο Οπόρτο), μόνο που οι Ρώσοι καταποντίστηκαν στο Φάληρο και οι ελπίδες τους ενόψει της ρεβάνς είναι μηδαμινές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το παλέψουν και τουλάχιστον μπορούν να 'σπάσουν' ένα σερί του Ολυμπιακού. Αυτό που θέλει τους Πειραιώτες να μην έχουν δεχθεί γκολ σε πέντε ματς της προκριματικής φάσης!

Για την πρόκριση δεν μπορεί να γίνει λόγος, καθώς πέρα από το βαρύ 4-0 του Φαλήρου, η Κρασνοντάρ έχει να παλέψει απέναντι και στις σοβαρές απώλειες που αντιμετωπίζει. Γκαζίνσκι (κεντρικός μέσος), Καμπελά (επιτελικός μέσος, υπέστη ρήξη χιαστού στο 'Γ. Καραϊσκάκης') και Κλάεσον (εξτρέμ) είναι τρεις παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο 'Krasnodar Stadium' και μονάδες που δεν μπορεί να αντικαταστήσει ο Μουράντ Μουσάεβ επαρκώς, μέσα από τις υπόλοιπες λύσεις που προσφέρει το ρόστερ της ομάδας του.

Το ματς στην Ρωσία αναμένεται ανοιχτό, αφού αν οι γηπεδούχοι θέλουν να ψάξουν το θαύμα τότε δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιτεθούν μαζικά από το ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεδομένα θα κοιτάξει να διασφαλίσει τα μετόπισθεν, ωστόσο αποδεδειγμένα τα 'άναρχα' παιχνίδια χώρου του ταιριάζουν επιθετικά, προσφέροντας του περισσότερες ευκαιρίες εκδήλωσης επικίνδυνων επιθέσεων.

Η ρεβάνς του 'Krasnodar Stadium' προσφέρει και πολλές στοιχηματικές επιλογές, με βάση τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί πριν από τη σέντρα. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν βρουν ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κάποιες από αυτές μέσα από τα combo bets (συνδυαστικά στοιχήματα) που προσφέρει ο οργανισμός.

  • Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, δεν μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα από πλευράς γηπεδούχων στη ρεβάνς. Αναμενέται ανοιχτό ματς, με ρυθμό και χώρους προς εκμετάλλευση, πολύ δύσκολα θα μείνει χαμηλά από πλευράς τερμάτων. Το γεγονός να έχουμε νικητή στην αναμέτρηση και να αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν είναι εξαιρετικά πιθανό. Η επιλογή 'Κρασνοντάρ ή Ολυμπιακός και Ναι' πληρώνει σε απόδοση 2.50.
  • Η Κρασνοντάρ θα ψάξει από νωρίς το γκολ μπας και αγχώσει τον Ολυμπιακό, γεγονός που μπορεί να δώσει ένα up tempo παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Το combo bet με over 1,5 γκολ και over 4,5 κόρνερ στο πρώτο 45λεπτο της ρεβάνς συναντάται σε απόδοση 5.50.
  • Ανεξάρτητα από όσα συμβούν στο πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο 45λεπτο στη Ρωσία θα έχει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και ρίσκα από τους γηπεδούχους. Σε αυτό το διάστημα μπορούν κάλλιστα να βρουν από ένα γκολ Κρασνοντάρ και Ολυμπιακός. Η επιλογή '2ο ημίχρονο - Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες' προσφέρεται σε απόδοση 3.20 στον ΟΠΑΠ.
  • Στην αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ αλλά και σε αυτή με την Κρασνοντάρ στο 'Γ. Καραϊσκάκης', ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μπήκε ως αλλαγή στα ματς και 'καθάρισε' για τους 'ερυθρόλευκους'. Μπορεί να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο ο Σέρβος εξτρέμ στο 'Krasnodar Stadium'. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και να κερδίσει over 3,5 κόρνερ ο Ολυμπιακός στο ματς προσφέρεται σε απόδοση 7.00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK