Σπαλέτι: "Δεν έχουμε προκριθεί!"

Σπαλέτι: "Δεν έχουμε προκριθεί!"
Τρέλα φαίνεται πως πουλάει ή μάλλον μας κοροϊδεύει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος παρά το 5-1 της Ρώμης, επιμένει να λέει πως η Ρόμα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρόκριση. Ο τεχνικός των "τζιαλορόσι" παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον Αρη και ξεκαθάρισε πως δεν είναι ήρεμος λόγω του σκορ του πρώτου ματς, ενώ εξήγησε τους λόγους που άφησε πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες εκτός αποστολής.

" Δεν έχουμε αφήσει κανέναν παίκτη στην Ιταλία, με εξαίρεση τους τραυματίες. Αφήσαμε μόνο τον Τότι αναγκαστικά, επειδή ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια στην Ιταλία. Ο Κουφρέ και ο Νοντά είναι τραυματίες. Δεν υποτιμούμε τον Αρη, ήρθαμε για να παίξουμε καλά και να περάσουμε στους ομίλους" , επισήμανε χαρακτηριστικά ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και πρόσθεσε: "Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν τυχεροί, πάρα πολύ τυχεροί. Προηγηθήκαμε νωρίς. Μας δυσκόλεψε ο Αρης. Είδα μια καλά οργανωμένη ομάδα, με πειθαρχία".

"Δεν έχουμε προκριθεί ακόμη, εκνευρίζομαι όταν μου λένε ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο".
"Από το πρώτο ματς είδα ότι διαθέτει καλές μονάδες. Σίγουρα θα δείξει ο Αρης κάτι το διαφορετικό στο αυριανό ματς, οι οπαδοί του θα βοηθήσουν σε αυτό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Για την ενδεκάδα έχω αποφασίσει, αλλά ενδέχεται να αλλάξει κάτι".

Από τη πλευρά του, ο Μάρτιν Κουούζελα τόνισε: "Είχαμε προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά τώρα πρέπει να παίξουμε καλά. Πολλά αστέρια της Ρόμα θα είναι εκτός, αλλά οι νέοι θα είναι επικίνδυνοι. Ο Αρης θα έχει πολλές αλλαγές και τα νέα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην ενδεκάδα. Απαιτώ από τους παίκτες να παλέψουν από το πρώτο ως το 95ο λεπτό".

"Η προετοιμασία που κάναμε είναι δύσκολη, ξέρω ότι έχουν τις δυνάμεις να ακολουθήσουν την Ρόμα. Θέλω να δω ότι ήμαστε καλή ομάδα. Οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν στις ικανότητες τους, κι αν δεν ενδιαφέρονται να παίξουν καλά τώρα, αναρωτιέμαι πότε θα το κάνουν; Μίλησα με τους παίκτες, έχουμε προβλήματα λόγω των ατυχών αποτελεσμάτων αλλά τους είπα ότι είναι η ευκαιρία να αλλάξουν το κακό κλίμα. Αν βλέπετε την προπόνηση δεν θα πιστεύατε ότι αυτή η ομάδα είναι αυτή που παίζει στα τελευταία παιχνίδια. Ξέρω ότι έχουν την ποιότητα για ένα καλό παιχνίδι".

"Οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν στις ικανότητες τους, κι αν δεν ενδιαφέρονται να παίξουν καλά τώρα, αναρωτιέμαι πότε θα το κάνουν;"
"Έχουμε πολλούς παίκτες εκτός μάχης, όπως τους Σανχούρχο, Γκαρσία, Πασσαλή και Αμπελάς. Όσοι παίξουν αύριο πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κι εγώ είμαι περίεργος να δω πως θα παίξουν. Έχω αναλύσει το πρόβλημα με το γρήγορο γκολ, μπροστά στα μάτια μου, πίσω από τα γυαλιά μου. Κάνουμε χαζά λάθη μέσα στο παιχνίδι μας και το πληρώνουμε".

"Έχω δύο ερωτηματικά για την ενδεκάδα, με τρεις επιλογές σε κάθε θέση. Θέλω αύριο οι παίκτες μου να δώσουν το 150% των ικανοτήτων τους. Η παράδοση του Αρη, ότι είναι αήττητος στο γήπεδο του σε ευρωπαικό παιχνίδι εδώ και σαράντα χρόνια είναι ένα έξτρα κίνητρο. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι απογοητευμένοι, όπως κι εμείς από τα άσχημα αποτελέσματα. Στα φιλικά απέναντι σε Σαραγόρα και Ραπίντ Βουκουρεστίου κάναμε καλά παιχνίδια και αυτό θέλουμε να επαναλάβουμε με την Ρόμα. Στην Ιταλία ήμασταν άτυχοι στα πρώτα λεπτά όταν δεχθήκαμε γρήγορα κάποια τέρματα. Όλοι θέλουμε μία καλή εμφάνιση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK