Σπανός σε Κάκο: "Λήξ'το να να φύγουμε" (video)

Ενταση επικράτησε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη διακοπή του 92ου λεπτού. Τη λύση, όμως, την έδωσε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός.

Σπανός σε Κάκο: "Λήξ'το να να φύγουμε" (video)
Ο Γιώργος Δώνης μπήκε εκνευρισμένος και ζήτησε με επιτακτικό ύφος από τον Τάσο Κάκο να παιχτούν και τα εναπομείναντα επτά λεπτά. " Εγώ δεν φεύγω από εδώ να δεν παίξουμε όλες τις καθυστερήσεις ", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Δώνη προς τον Κερκυραίο διαιτητή. " Αφήστε με να ηρεμήσω και να αποφασίσω τι θα κάνω. Φύγετε από εδώ ", ήταν η αντίδραση του Κάκου. Βλέποντας το αλαφιασμένο ύφος του ρέφερι ο Γιώργος Σπανός του είπε: " Θα σου δώσω εγώ τη λύση για να τελειώνουμε. Λήξ'το να πάμε να φύγουμε ".

Νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν την έναρξη του τελικού, ο Γιώργος Δώνης είχε νέο έντονο διάλογο με τον Τάσο Κάκο βλέποντας την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. "Κοίτα μην το αρχίσεις. Υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο ", είπε στον διαιτητή ο Δώνης. "Και τι μπορούμε να κάνουμε; ", απάντησε ο Κάκος. " Αν είχα εγώ τι δικαιοδοσία θα ήξερα. Δεν είναι, όμως, δική μου δουλειά. Εσύ να αποφασίσεις ", ανταπάντησε ο προπονητής του Ατρομήτου.







News 24/7

24MEDIA NETWORK