Σπάρτα Πράγας: Πλήρωσε το μάρμαρο ο Χρέμπικ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας αποτελεί ο Γιάροσλαβ Χρέμπικ. Το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στον δεύτερο όμιλο του Champions League σε συνδιασμό με το κάκιστο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα στο πρωτάθλημα της χώρας, οδήγησε τη διοίκησή της στην απόφαση της λύσης του συμβολαίου του Τσέχου τεχνικού.

Σπάρτα Πράγας: Πλήρωσε το μάρμαρο ο Χρέμπικ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας αποτελεί ο Γιάροσλαβ Χρέμπικ. Το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στον δεύτερο όμιλο του Champions League, με αποκορύφωμα την ήττα από την "νεοφώτιστη" στη διοργάνωση, Τουν, σε συνδιασμό με το κάκιστο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα στο πρωτάθλημα της χώρας, οδήγησε τη διοίκησή της στην απόφαση της λύσης του συμβολαίου του Τσέχου τεχνικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο όσον αφορά τον αντικαταστάτη του αλλά βάσει των δηλώσεων του προέδρου, Ντάνιελ Κρετίνσκι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι από την Τσεχία ή τη Σλοβακία.

Η Σπάρτα βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος ενώ πρόσφατα, η αντιπαράθεση του Χρέμπικ με το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Κάρελ Πομπόρσκι, έφερε τον διεθνή άσο, ως δανεικό από τη Σπάρτα, στην ομάδα της Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε που αγωνίζεται στη β' κατηγορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK