Σπαζοκεφαλιά Τιμούρ για την κορυφή της επίθεσης

Ο Κετσπάγια δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τον ποδοσφαιριστή που θα τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σεντ Ετιέν. Η σκέψη για Πέκχαρτ λόγω ύψους, η επιλογή Αραβίδη και η πιθανότητα έκπληξης με Μπακασέτα.

Σπαζοκεφαλιά Τιμούρ για την κορυφή της επίθεσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη στο μυαλό του το πλάνο σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να χτυπήσει το ματς της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στη Σεντ Ετιέν, ωστόσο, όπως είναι γνωστό από τις τελευταίες… εξωτερικεύσεις των σκέψεων του Γεωργιανού τεχνικού, μία θέση δείχνει να «παίζει» ακόμα. Πρόκειται για την κορυφή της επίθεσης. Ο Ούγκο Αλμέιδα, όπως δήλωσε ο προπονητής της «Ένωσης» και μετά τον φιλικό αγώνα με τον Άρη Λεμεσού στο γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή, είναι ακόμα ανέτοιμος και η στελέχωση της θέσης «9» αποτελεί έναν πονοκέφαλο για τον Τιμούρ.

Η πρώτη σκέψη για Πέκχαρτ λόγω ύψους

Η αρχική σκέψη ήταν να τοποθετηθεί ο Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης προκειμένου να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ το ύψος του Τσέχου απέναντι στα ψηλά σέντερ μπακ της Σεντ Ετιέν. Αυτό δοκίμασε και στην κατά κάποιο τρόπο πρόβα τζενεράλε ο Κετσπάγια στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού και φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ενόψει του αγώνα της Πέμπτης. Ωστόσο η συγκεκριμένη σκέψη δεν είναι και η μοναδική, αφού ακόμα και χωρίς την επιλογή του Αλμέιδα για το αρχικό σχήμα, υπάρχουν επιλογές για τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων».

Η επιλογή του Αραβίδη για την κόντρα επίθεση και η έκπληξη με Μπακασέτα

Πέραν από την επιλογή του Χρήστου Αραβίδη που μπορεί να δώσει τρεξίματα και έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού στην ΑΕΚ που ευνοεί την κόντρα επίθεση, υπάρχει και η λύση του Τάσου Μπακασέτα. Ο Τιμούρ πιστεύει αρκετά στον Μπακασέτα, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Κίελτσε της Πολωνίας τον δοκίμασε σε αρκετές θέσεις και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη ενόψει του παιχνιδιού με τους Γάλλους.

Η ποιότητα του Μπακασέτα και η δυνατότητά του να τελειώσει φάσεις με το πολύ δυνατό του σουτ, αλλά και η ικανότητα να σπάσει τη μπάλα στο πλάι, τον καθιστά έναν εκ των υποψηφίων για την κορυφή της επίθεσης στο ματς του Ζοφρουά-Γκισάρ.

Όπως και να έχει, ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να καταλήξει άμεσα στον ποδοσφαιριστή που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας στον πρώτο της αγώνα για ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από περίπου πέντε χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK