Σπόρτινγκ Λισ.: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Η εσωτερική κρίση που πλήττει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας "χτύπησε" και τα ανώτερα διοικητικά στρώματα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντόνιο Ντίας Ντα Κούντσα, υπέβαλλε την παραίτηση και άφησε "ορφανή" την ομάδα, η οποία περνά μία από τις πλέον δύσκολες περιόδους της ιστορίας της

Σπόρτινγκ Λισ.: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα
Η εσωτερική κρίση που πλήττει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας"χτύπησε" και τα ανώτερα διοικητικά στρώματα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντόνιο Ντίας Ντα Κούντσα, υπέβαλλε την παραίτηση και άφησε "ορφανή" την ομάδα, η οποία περνά μία από τις πλέον δύσκολες περιόδους της ιστορίας της.

Μία ημέρα πριν ο προπονητής της ομάδας, Ζοζέ Πεσέιρο και ο εκτελεστικός διευθυντής, Πάολο Ντε Αντράντε, είχαν επίσης αποχωρήσει εθελούσια από τα "λιοντάρια", μετά τα τελευταία απογοητευτικά αποτελέσματα που τους έχουν φέρει στην 7η θέση της βαθμολογίας στην "Superliga", έπειτα και το κυριακάτικο 0-1 από την Ακαντέμικα, μέσα στο "Ζοζέ Αλβαλάδε".

O Nτα Κούντσα ξεκαθάρισε ότι η αποχώηρηση του έγινε για το καλό της Σπόρτινγκ, της οποίας ηγούνταν διοικητικά από το 2000.

News 24/7

24MEDIA NETWORK