Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς όπως γνωστοποίησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας των "ερυθρολεύκων", Κώστας Καραπαπάς, ύστερα από απόφαση του μεγαλομετόχου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, οι κουζίνες του "Γ. Καραϊσκάκης" θα μαγειρεύουν καθημερινά φαγητό για τους πρόσφυγες.

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μία αξιοσημείωτη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων", Κώστας Καραπαπάς, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, οι κουζίνες του "Γ. Καραϊσκάκης" θα μαγειρεύουν καθημερινά φαγητό για τους πρόσφυγες.

"Με εντολή του ηγέτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη, οι κουζίνες του Καραισκάκη θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό που θα προσφέρεται στο Λιμάνι του Πειραιά στους συνανθρώπους μας που ξεριζώθηκαν απο τις πατρίδες τους και απο τις ζωές τους. Ξεκινάμε το απόγευμα στις 18:30 στην Ε2 του Λιμανιού στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ...", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καραπαπάς.

Δείτε την ανάρτηση:

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Λίγο αργότερα, ήρθε κι η επίσημη ενημέρωση από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ:

Στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση ο Ολυμπιακός, με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι παρών!

Στεκόμαστε δίπλα στους χιλιάδες συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στον Πειραιά. Καθημερινά μαγειρεύουμε χιλιάδες μερίδες φαγητό στις κουζίνες του "Γ. Καραϊσκάκης". Βρισκόμαστε δίπλα τους στην Πύλη Ε2 του Λιμανιού.

Και συνεχίζουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρομπέρτο: "Ίσως έφτασε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος"

Προς αναβολή το Ηρακλής - Ολυμπιακός

ΠΑΕ Oλυμπιακός: "Η απόφαση εξισώνει θύτες και θύματα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK