Στα 250.000 ευρώ το πριμ κατάκτησης του Euro
Τις συζητήσεις για το μπόνους κατάκτησης του Euro 2008 ολοκλήρωσαν οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας με την ομοσπονδία της χώρας. Όπως αποφασίστηκε το πρωί της Δευτέρας κάθε παίκτης θα πάρει ένα ποσό της τάξης 250 χιλιάδων ευρώ σε περίπτωση που τα "πάντσερ" καταφέρουν να φθάσουν στην κατάκτηση του θεσμού.
Τις συζητήσεις για το μπόνους κατάκτησης του Euro 2008 ολοκλήρωσαν οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας με την ομοσπονδία της χώρας.
Όπως αποφασίστηκε το πρωί της Δευτέρας κάθε παίκτης θα πάρει ένα ποσό της τάξης 250 χιλιάδων ευρώ σε περίπτωση που τα “πάντσερ” καταφέρουν να φθάσουν στην κατάκτηση του θεσμού.
Όπως αποφασίστηκε το πρωί της Δευτέρας κάθε παίκτης θα πάρει ένα ποσό της τάξης 250 χιλιάδων ευρώ σε περίπτωση που τα “πάντσερ” καταφέρουν να φθάσουν στην κατάκτηση του θεσμού.
Η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε με την ομοσπονδία να γνωστοποιεί ότι μόνο σε περίπτωση που η εθνική ομάδα φθάσει στη νοκ άουτ φάση θα πάρει πριμ. Αν η “νασιονάλμανσαφτ” φθάσει ως τους “8” θα ανταμειφθούν με 50.000 ευρώ έκαστος, το ποσό θα διπλασιαστεί για τα ημιτελικά, ενώ σε περίπτωση που χάσουν στον τελικό τότε κάθε διεθνής παίκτες θα “γλυκαθεί” με ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ.
Από πλευράς ποδοσφαιριστών έδωσαν το παρόν οι Μίκαελ Μπάλακ, Γιενς Λέμαν, Μίροσλαβ Κλόζε και Μπερντ Σνάιντερ, οι οποίοι προετοιμάζονται για το φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο την εθνική Αυστρίας.