Στα 34 γκολ ο Τζέκο, αποθέωση και από τους αντιπάλους για Τότι

Η Ρόμα πέρασε σαν σίφουνας από το "Νταλ'Άρα" νικώντας 3-0 την Μπολόνια και παραμένει σε τροχιά τίτλου. Έφτασε τα 34 γκολ ο ασταμάτητος Τζέκο, standing ovation για τον Τότι (VIDEO).

Roma's Edin Dzeko celebrates scoring his side's 3rd goal during a Europa League, Round of 32, 1st leg soccer match between Villarreal and Roma at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday Feb. 16, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Roma's Edin Dzeko celebrates scoring his side's 3rd goal during a Europa League, Round of 32, 1st leg soccer match between Villarreal and Roma at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday Feb. 16, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

To κυνήγι της πρωτοπόρου Γιουβέντους καλά κρατεί... Μία ημέρα μετά το άνετο 2-0 της πρωταθλήτριας επί της Κιέβο (σκόραρε δις ο Ιγκουαΐν) η Ρόμα επιβλήθηκε με το ακόμα πιο εντυπωσιακό 3-0 εκτός έδρας της Μπολόνια και παραμένει σε τροχιά τίτλου διατηρώντας την απόσταση των έξι πόντων από την κορυφή.

Οι Φάτσιο (26') και Σαλάχ (42') καθάρισαν από το πρώτο μέρος το παιχνίδι υπέρ των "τζαλορόσι" ενώ στο 75' ο Έντιν Τζέκο πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα, με τον Βόσνιο μπόμπερ να πανηγυρίζει το 24ο τέρμα του στη φετινή Serie A (κορυφαίος σκόρερ) και το 34ο συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (19 γκολ με το δεξί, 13 με το αριστερό και 2 με το κεφάλι).

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Τζέκο απέχει μόλις δύο γκολ από το να ισοφαρίσει την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του που ήταν το 2008-09 με την Βόλφσμπουργκ που είχε σταματήσει στα 36 γκολ (τα 26 στη Bundesliga).

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο της Μπολόνια επικράτησε "πανικός" και τη στιγμή που ο Τζέκο αποχώρησε από το γήπεδο, απλούστατα γιατί πήρε τη θέση του ο Φραντσέσκο Τότι, με τον καπιτάνο να γνωρίζει την αποθέωση όχι μόνο από τους οπαδούς της ομάδας του αλλά και από εκείνους της Μπολόνια!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SERIE A:

Κυριακή

Σαμπντόρια - Φιορεντίνα 2-2

Ουντινέζε - Τζένοα 3-0

Κροτόνε - Ίντερ 2-1

Μίλαν - Παλέρμο 4-0

Μπολόνια - Ρόμα 0-3

Κάλιαρι - Τορίνο 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK