Στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ κατέβηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανναξιακό ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να ευχηθεί καλό καλοκαίρι στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης

"Κατ' αρχήν όπως όλοι γνωρίζετε από το μεσημέρι, η ομάδα θα έχει και του χρόνου στην τεχνική ηγεσία τον Τραϊανό Δέλλα", ήταν το πρώτο σχόλιο του "Tίγρη" προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη συνέχεια ευχήθηκε: "Στο κλείσιμο της χρονιάς που περάσαμε θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλό καλοκαίρι και να γυρίσουμε πίσω δυνατοί για να πάμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει να είναι και να την οδηγήσουμε στην Α' Εθνική".

"Για τα πολιτικά πηγαίνετε αλλού..."

Εξάλλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε έξω από το ΟΑΚΑ για την κατασκευή του νέου γηπέδου, ενώ δεν θέλησε να πάρει θέση για τις πολιτικές εξελίξεις.

"Η χρονιά τελείωσε με μικρότερες περιπέτειες και θέλω να πιστεύω πολύ σύντομα η ΑΕΚ θα βρει τον δρόμο της, θα πάει εκεί που πρέπει να είναι και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά", είπε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Για το γήπεδο σχολίασε: "Εκτιμώ στις 28 του μήνα ότι θα πάρει προτεραιότητα να ψηφιστεί ο νόμος, να πάρουμε το ΦΕΚ και να προχωρήσουμε να βγάλουμε την άδεια ανέγερσης".

Αναφερόμενος, τέλος, στις εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε: "Για τα πολιτικά πηγαίνετε αλλού, εγώ είμαι παράγοντας του ποδοσφαίρου".

Διαβάστε ακόμη:

Άκης Γεωργίου: 21 στιγμές του "αγροτικού" της ΑΕΚ

Δέλλας και του χρόνου στην ΑΕΚ!

ΑΕΚ - Πανναξιακός 3-1

Η απονομή του πρωταθλήματος (PHOTOS)

Δέλλας: "Βγήκαμε από το σκοτεινό τούνελ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK