Στα ίδια μέρη χωρίς τον... Σκόκο (VIDEO)

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κέρκυρα για το Κύπελλο σε έναν αγώνα de ja vu εκείνου της περιόδου 2008-09 και η επίσημη ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κάνει αναδρομή.

Στα ίδια μέρη χωρίς τον... Σκόκο (VIDEO)

Εξι χρόνια και μια εβδομάδα μετά τη μία και μοναδική (μέχρι φέτος) αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα του νησιού των Φαιάκων επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για την ίδια διοργάνωση.

Μετά το 1-1 της περασμένης Τετάρτης, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στον αγώνα ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος στην ιστορία για τη συγκεκριμένη διοργάνωση με γηπεδούχο την ΑΕΚ και φιλοξενούμενη την Κέρκυρα, Στις 22 Ιανουαρίου του 2009, η ΑΕΚ είχε φιλοξενήσει και πάλι τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά σε μονό αγώνα. Το τελικό σκορ ήταν το 1-0 με ένα προσωπικό γκολ του Νάτσο Σκόκο στο 89' και ενώ πρώτα η ΑΕΚ είχε χάσει πολλές ευκαιρίες, αλλά και ένα πέναλτι που ο Πορτογάλος Εντίνιο είχε στείλει στο δοκάρι.

Ηταν αγώνας για τη φάση των 16 του Κυπέλλου. Στη συνέχεια της διοργάνωσης η ΑΕΚ απέκλεισε Ξάνθη και Πανσερραϊκό και έχασε το Κύπελλο στα πέναλτι, στον συναρπαστικό Τελικό με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK