Στα "κίτρινα" ο Ογκνιένοβιτς

Τον παλιό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Περίτσα Ογκνιένοβιτς, απέκτησε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν συμφωνία με τον Σέρβο για τον επόμενο ενάμισι χρόνο, με τον παίκτη να τίθεται υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραγεωργίου τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Στα "κίτρινα" ο Ογκνιένοβιτς
Τον παλιό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Περίτσα Ογκνιένοβιτς, απέκτησε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν συμφωνία με τον Σέρβο για τον επόμενο ενάμισι χρόνο, με τον παίκτη να τίθεται υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραγεωργίου τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

"Η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Πέριτσα Ογκνιένοβιτς, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο".

O διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών και αγωνίζεται τόσο σαν μεσοεπιθετικός όσο και σαν επιθετικός. Ο νέος παίκτης των Κρητικών, αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ερυθρό Αστέρα, στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ για το τελευταίο διάστημα έπαιξε σε ομάδα της Μαλαισίας.

Στο μεταξύ, είχε ήδη γευθεί την εμπειρία της τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την εθνική Γιουγκοσλαβίας καθώς αγωνίστηκε σε τρία ματς το 1998 στη Γαλλία.

Επίσης είχε πέρασμα από την Καϊζερσλάουτερν, όπου έμεινε μόνο τη σεζόν 2001-2002, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Κιέβου, στην οποία ανήκε έως και την περίοδο 2005-2006.

Η Ντιναμό τον παραχώρησε ως δανεικό στην γαλλική Ανζέ τον Αύγουστο του 2005 και τελικά ο Ογκνιένοβιτς κατάφερε να μείνει ελεύθερος τον περασμένο Απρίλιο. Το καλοκαίρι (Ιούνιος, Ιούλιος) αγωνίστηκε στο κύπελλο Μαλαισίας με τη Σελανγκόρ προκειμένου να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Kαραγεωργίου: "Να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση"

"Να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση", ήταν η δήλωση-μήνυμα που πέρασε ο Νίκος Καραγεωργίου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο καβαλιώτης τεχνικός βέβαια, ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον Εργοτέλη ενώ προανήγγειλε εξελίξεις μετά και από το παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ...

Για Αιγάλεω: " Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, σαν τα υπόλοιπα. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει η αρχή για να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε".

Η σύσκεψη: "Πράγματι αυτές τις ημέρες σε όλες τις ομάδες γίνονται συναντήσεις και μεταγραφικές συζητήσεις. Συζητήσαμε τα μεταγραφικά θέματα και εμείς με τους ανθρώπους της ομάδας. Έχω διαμορφωμένη άποψη και μας ενδιαφέρει κάθε καλός παίκτης σε οποιαδήποτε θέση. Από κει και πέρα δεν βλέπω το λόγο να μη θέλουμε κάποιοι παίκτες μας να συνεχίσουν"!

Για τον Κοιλιάρα: " Ο Δημήτρης ο Κοιλιάρας είναι ένα στέλεχος της ομάδας και θα ήταν πρόβλημα αν αποχωρούσε! Βέβαια η ομάδα είναι υποχρεωμένη και να προωθεί τα ταλέντα της. Είναι ένα από τα εργαλεία που χρειαζόμαστε πάντως"...

Η περίπτωση Σταυρακάκη: "Όσον αφορά στον Σταυρακάκη και τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους το Δεκέμβρη (ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει 1+1), είχα πει και λέω ξανά ότι θα τοποθετηθώ μετά από τις υποχρεώσεις που έχουμε πριν από τη διακοπή (Αιγάλεω και ΠΑΟΚ). Πάντως η μη συμμετοχή του Σταυρακάκη στη δεκαοκτάδα του αγώνα με την Κέρκυρα δε σημαίνει τίποτα. Την Κυριακή στο Αιγάλεω μπορεί να αγωνιστεί κανονικά".

Για την αμυντική λειτουργία: " Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς. Δε λειτουργήσαμε καλά, με εντονότερο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία και στην προσπάθεια που έκαναν σε αυτόν τον τομέα όλοι οι παίκτες μας".

Τα αρνητικά αποτελέσματα: "Βλέποντας το πρόγραμμα 14 αγωνιστικών, μπορούμε να πούμε ότι κάναμε τρία άσχημα παιχνίδια. Στην Καλαμαριά και στο Παγκρήτιο με Άρη και Κέρκυρα. Επειδή στην Καλαμαριά αποσπάσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, κρατάμε τις αναμετρήσεις εντός έδρας. Ήταν δύο άσχημα παιχνίδια με αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο καθώς ήρθαν σε οριακές στιγμές του πρώτου γύρου"...

Περί πίεσης: " Την πίεση τη γνωρίζουμε και είναι φυσιολογική για εμάς. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει άγχος και πίεση στις περισσότερες ομάδες".

Η διακοπή: "Ίσως κάνει καλό η διακοπή, ίσως και όχι. Μιλάμε για πρωτάθλημα και κάθε Κυριακή μπορούν να αλλάζουν τα συναισθήματα. Είναι αναγκαία η διακοπή και ας ελπίσουμε να μας επηρεάσει θετικά"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK