Στα "μαχαίρια" Λεβερκούζεν και Νοβότνι

Στα "μαχαίρια" Λεβερκούζεν και Νοβότνι
Εκτός Μπάγερ Λεβερκούζεν τίθεται ο Γενς Νοβότνι εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που έχει ανοίξει με την ομάδα. Ο πρώην αρχηγός των "ασπιρινών" άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που απέρριψε το αίτημά του για την καταβολή μισθού έξι μηνών, κατά τους οποίους δεν συμμετείχε στην ομάδα λόγω του προβλήματος στους χιαστούς.

Ο 31χρονος αμυντικός τραυματίστηκε πριν έξι μήνες στο δεξί του γόνατο, ωστόσο διεκδίκησε χρήματα, παρά την ανικανότητά του να συμμετάσχει στις δραστηριότητες της ομάδας. Η νομοθεσία στη Γερμανία αναφέρει ότι αυτά που δικαιούται ο Νοβότνι είναι μισθοί έξι εβδομάδων κατά τις οποίες έλειπε από τις υποχρεώσεις, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής κατέφυγε το Σεπτέμβριο στα δικαστήρια, με την υποστήριξη της συμβουλευτικής ομάδας "GTS".

"Εξαιτίας των παραπόνων του Γενς Νοβότνι και των συμβούλων του, δεν υπάρχει πλέον ο δεσμός της εμπιστοσύνης. Ο Γενς δεν θα παίζει πλέον στην Λεβερκούζεν, ούτε θα παίρνει μέρος στις συναντήσεις της ομάδας ", τονίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Η κόντρα των δύο πλευρών, πάντως, δεν είναι πρόσφατη, αφού σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμάχη για το θέμα της καταβολής του φόρου από την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας που έγινε το 2002.

Ο τεχνικός διευθυντής της Λεβερκούζεν και προσωρινός προπονητής, Ρούντι Φέλερ,δηλώνει στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "SID": "Είναι ντροπή. Ωστόσο, τους τελευταίος μήνες το γυαλί είχε ραγίσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK