Στα μαλακά ο Ακιέλ

Με πρόστιμο 1500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Φατίχ Ακιέλ από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την απουσία του από την προπόνηση του Σαββάτου.

Στα μαλακά ο Ακιέλ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος
Με πρόστιμο 1500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Φατίχ Ακιέλ από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την απουσία του από την προπόνηση του Σαββάτου. Ο Τούρκος αμυντικός απολογήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στη διοίκηση και εξήγησε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα. Επίσης, διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θέλει να πάρει μεταγραφή σε ομάδας της πατρίδας του.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Αρμάντο Φουτσίνι. Ο δραματικός αποκλεισμός του Καμερούν από τα τελικά του Μουντιάλ έχει επηρέασει έντονα τον άσο του ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ φουλάρει τις μηχανές του εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να κάνουν οι Σικαμπάλα και Μέγκαχεντ ενώ ο Εγκωμίτης προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Την Πέμπτη επιστρέφουν οι διεθνείς και ο Κωστίκος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει, έστω σε μία προπόνηση, με όλους τους παίκτες του.

Περίπου 500 οπαδοί στο Ντόνεσκ.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαχτιόρ για το Κύπελλο UEFA o ΠΑΟΚ θα έχει την υποστήριξη περίπου 500 οπαδών του. Θα ναυλωθούν για αυτό το σκοπό τρία τσάρτερ ενώ θα υπάρξουν και φίλοι του ΠΑΟΚ που θα μεταβούν οδικώς στην Ουκρανία. Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στο γήπεδο που έδωσε τον αγώνα με τη Μέταλουργκ.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε επίσης μία πρώτη επαφή με την Στουτγκάρδη σχετικά με τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν οι Γερμανοί για τον αγώνα της Τούμπας. Τελική απάντηση η ελληνική ομάδα δεν πήρε αλλά οι της Στουτγκάρδης ξεκαθάρισαν ότι θα ζητήσουν λιγότερα από 1000 εισιτήρια. Αν τελικά ταξιδέψουν λιγότεροι από 200 Γερμανοί, ο ΠΑΟΚ θα τους φιλοξενήσει στην εξέδρα των επισήμων. Σε διαφορετική περίπτωση οι οπαδοί της Στουτγκάρδης θα τοποθετηθούν σε άλλη θύρα.



News 24/7

24MEDIA NETWORK