Στα... όπλα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο σούπερ ντέρμπι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' Εθνικής. Με απώλειες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των δύο, με τους Τραϊανό Δέλλα και Βαγγέλη Μάντζιο να μένουν εκτός.

Στα... όπλα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο σούπερ ντέρμπι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με απώλειες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των δύο, με τους Τραϊανό Δέλλα και Βαγγέλη Μάντζιο να μένουν εκτός.


Πλήγμα με Δέλλα

Η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 21:00) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Τα απρόοπτα δεν έλειψαν, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας υπέστη θλάση στον δεξί δικέφαλο και από εκεί που βρισκόταν πολύ κοντά σε πλήρη ετοιμότητα, θα χρειαστεί να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Δίχως Μάντζιο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ (Κυριακή, 21:00) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι απέκλεισε από την αποστολή τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Πέραν του νεαρού στράικερ, εκτός έμειναν και οι Πίτζο Άντριτς – Γιώργος Θεοδωρίδης, με τον πρώτο να μην κρίνεται έτοιμος παρά το ότι έχει επανέλθει αρκετές μέρες σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK