Στα πέναλτι η Νίκη

Το πρώτο θύμα της νέας μορφής του Κυπέλλου ήταν ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί, μόλις τρεις ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού (1-0), ηττήθηκαν στο Βόλο από την τοπική Νίκη με 3-2 στα πέναλτι και αποχαιρέτησαν από πολύ νωρίς το θεσμό.

Στα πέναλτι η Νίκη
Το πρώτο θύμα της νέας μορφής του Κυπέλλου ήταν ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί, μόλις τρεις ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού (1-0), ηττήθηκαν στο Βόλο από την τοπική Νίκη με 3-2 στα πέναλτι και αποχαιρέτησαν από πολύ νωρίς το θεσμό. Η διαδικασία των χτυπημάτων από την άσπρη βούλα χαρακτηρίστηκε από μεγάλη νευρικότητα, αφού τρεις παίκτες από πλευράς ΟΦΗ και ένας από πλευράς Νίκης αστόχησαν. Αυτός που... τσέκαρε το εισιτήριο για τους Βολιώτες ήταν ο Σαϊτιώτης.

Στα της κανονικής διάρκειας οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η ομάδα του Γιάννη Γούναρη, ο οποίος έδινε οδηγίες από την εξέδρα (λόγω τιμωρίας) ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 16ο λεπτό με τον εορτάζοντα Δημήτρη Μαρκομιχάλη. Οι Κρητικοί εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι Θεσσαλοί δεν κατόρθωσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά του βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν Στο 53' ο Μανώλης Ρουμάκης μπήκε από τα αριστερά και δεν αστόχησε.

Από τη στιγμή που καμιά από τις δυο ομάδες δεν επωφελήθηκε των ευκαιριών της, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Καζαντζής στο 105' σημείωσε γκολ, όμως ύστερα από πολλές διαβουλεύσεις ακυρώθηκε. Έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

H διαδικασία των πέναλτι

Τριανταφύλλου (απόκρουση)
Μπαλάφας (απόκρουση)
Τόμας (άουτ)
Σινουσί 1-0
Πίτσος 1-1
Μπλιθικιώτης 2-1
Ντάβιντσον 2-2
Μαρκομιχάλης (άουτ)
Ρουμπάκης (άουτ)
Σαϊτιώτης (3-2)










News 24/7

24MEDIA NETWORK