Στα σκαριά "τράμπα" Κεντίρα-Φαλκάο

Αντίθετα δρομολόγια ενδέχεται να κάνουν οι Σάμι Κεντίρα και Ρανταμέλ Φαλκάο, αφού βρίσκονται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Στα σκαριά "τράμπα" Κεντίρα-Φαλκάο

Το συμβόλαιο του Γερμανού μέσου λήγει το καλοκαίρι και όπως έχει δηλώσει δεν θα ανανεώσει με τους Μαδριλένους. Η Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και σύμφωνα με αναφορές από την Αγγλία, προσφέρει 14.500.000 ευρώ ετησίως στον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Γερμανίας.

Όσον αφορά την Ρεάλ, η αναζήτηση επιθετικού πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού ο Χαβιέρ Ερνάντες δεν είναι ευχαριστημένος από τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Κάρλο Αντσελότι και επιθυμεί να γυρίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Υποψήφιος αντικαταστάτης του είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος απασχολεί τους Ισπανούς. Ο Κολομβιανός επιθετικός που ανήκει στη Μονακό ψάχνει μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα του, αφού η προσαρμογή στην Αγγλία και την Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε προβληματική.

Οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των παραπάνω υποθέσεων. Δεν είναι εξάλλου λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχουν προχωρήσει σε σημαντικές αγοραπωλησίες παικτών, όπως για παράδειγμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ και του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ και με πιο πρόσφατη αυτή του Άνχελ ντι Μαρία στη Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK