Στα βήματα του Χίντινκ ο Αντβοκαατ

Στα βήματα του Χίντινκ ο Αντβοκαατ
Η Νότια Κορέα είναι έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 υπό την ηγεσία του Γκους Χίντινκ. Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας και συμπατριώτης του Χίντινκ, Ντικ Αντβοκαατ, θέτει ως στόχο μία πορεία αντάξια της προηγούμενης στα γήπεδα της Γερμανίας σε ένα χρόνο.

"Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τόσο μακριά, όσο έφτασε ο Γκους. Αυτό πρέπει να είναι δυνατό. Υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία σε σχέση με πριν από τρία χρόνια και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα", δήλωσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, ο οποίος έφυγε… κακήν κακώς από τους "οράνιε" , ύστερα από την πορεία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Τότε, η Νότια Κορέα είχε πετύχει αυτόν τον "άθλο" στην… έδρα της, αφού το Μουντιάλ διεξήχθη στα γήπεδά της και της Ιαπωνίας. Ο Αντβοκαατ, πάντως, δεν δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα για την απόσταση που θα χωρίζει την ομάδα με τους φιλάθλους της.

"Βέβαια, δεν θα παίζουμε εντός έδρας αυτή τη φορά, επομένως αυτό είναι μειονέκτημα. Ομως, απομένουν ακόμη οκτώ μήνες, άρα με την πλήρη υποστήριξη από τους φιλάθλους και τους παίκτες μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά. Σίγουρα, ας προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτό που έκανε ο Γκους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK