Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ρικέλμε

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Ο 36χρονος Αργεντινός άσος αποφάσισε να απορρίψει το MLS, τερματίζοντας την καριέρα του. "Τώρα θα είμαι απλά ένας φίλαθλος και θα υποφέρω από τις εξέδρες των γηπέδων", δήλωσε.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ρικέλμε

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

"Αποφάσισα να μην παίζω άλλο ποδόσφαιρο. Τώρα θα είμαι απλά ένας φίλαθλος και θα υποφέρω από τις εξέδρες των γηπέδων. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την καριέρα μου μέχρι σήμερα. Απόλαυσα το ποδόσφαιρο στο μέγιστο βαθμό. Ελπίζω να συνέβη το ίδιο και με τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε. Προσπάθησα για το καλύτερο. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για τους οπαδούς της Μπόκα, της Αργεντινής, της Βιγιαρεάλ και της Μπαρτσελόνα, από τα τμήματα υποδομών μέχρι και τις μεγάλες ομάδες.

Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει ήρεμα αποφάσεις που αφορούν τη ζωή του και τις σκέφτομαι αρκετά. Είναι ξεκάθαρο τώρα ότι θα πάω διακοπές, θα διασκεδάσω και θα περάσω αρκετό χρόνο με τα παιδιά μου. Από σήμερα η ποδοσφαιρική μου ζωή τελειώνει και μία νέα ζωή ξεκινά. Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ