Σταμάτησε τα γκολ, άρχισε να σπάει... σαγόνια!

Κακός χαμός σε Δανία και Νορβηγία με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μπέντνερ. Ο πρώην στράικερ της Άρσεναλ παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που ξυλοκόπησε έναν οδηγό ταξί, αφήνοντας του για... φιλοδώρημα ένα σπασμένο σαγόνι. Σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής από την πλευρά του παίκτη και των Αρχών.

Σταμάτησε τα γκολ, άρχισε να σπάει... σαγόνια!

"Σαλάτα" φέρεται να τα έχει κάνει ο πρώην στράικερ της Άρσεναλ, Νίκλας Μπέντνερ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο μίας εταιρίας ταξί, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ξυλοκόπησε έναν οδηγό τα ξημερώματα της Κυριακής (9/9) για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο!

Ο άνθρωπος που μίλησε δημόσια και κατηγορεί τον Μπέντνερ, ανέφερε πως ο καυγάς κόστισε στον υπάλληλο ένα σπασμένο σαγόνι που τον οδήγησε στο χειρουργικό τραπέζι.

Από την πλευρά του διεθνούς παίκτη που αγωνίζεται με τα χρώματα της Ρόζενμποργκ, όπως και από της Αστυνομίας δεν έχει δοθεί καμία παραπάνω πληροφορία, πέρα απ' αυτές που δημοσιοποίησε η εταιρία ταξί.

Στη Δανία, δημοσιεύματα επιμένουν ότι αυτό ήταν το τελευταίο περιστατικό που ανέχεται η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας από τον υψηλόσωμο αθλητή, και σύντομα θα γνωστοποιηθεί το τέλος του από την εθνική ομάδα!

Επίσης, από την Κοπεγχάγη έχει γίνει προσπάθεια για κάποιο επίσημο σχόλιο της Ρόζενμποργκ, αλλά οι Νορβηγοί κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK