Σταματόπουλος: "Θα διεκδικήσουμε το ΟΥΕΦΑ"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώτης Σταματόπουλος, μίλησε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM" για...

Σταματόπουλος: "Θα διεκδικήσουμε το ΟΥΕΦΑ"
- Τι άλλαξε στην ομάδα

"Δεν πιστεύω ότι άλλαξε κάτι, τα παιδιά είναι τα ίδια, ξέραμε από την αρχή της σεζόν ότι έχουμε μια ποιοτική ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε πολύ σε αυτούς. Αυτά που έγιναν το τελευταίο διάστημα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, έγιναν και όλα αυτά που δεν θέλω να σχολιάσω. Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και ήταν ότι καλύτερο για το τέλος της χρονιάς και για τον κόσμο και για εμάς".

- Τους στόχους της ομάδας

"Ο στόχος μας από την αρχή ήταν να έχουμε την ίδια επιτυχία όπως τις προηγούμενες δύο χρονιές, στοχεύουμε στην πρώτη πεντάδα και όλα παίζονται. Υπάρχουν και άλλες ομάδες με τον ίδιο στόχο, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ".

- Το καλό κλίμα στην ομάδα αυτή την εποχή

"Αυτή τη στιγμή ήθελαν τα παιδιά να δείξουν ότι είμαστε ενωμένοι, ότι παλεύουμε για τον ίδιο στόχο και ότι υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα . Σίγουρα όλα αυτά είναι πολύ συγκινητικά για εμένα. Απολαμβάνω αυτές τις στιγμές και εύχομαι να ζήσουμε πολλές τέτοιες και στον δεύτερο γύρο".

- Τις μεταγραφικές κινήσεις

"Κάθε ομάδα σε αυτή την κατηγορία πιστεύω ότι χειμώνα κάνει ταμείο και βλέπει τι ανάγκες θέλει να καλύψει. Πιστεύω πολύ στα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ. Κάθε ομάδα ψάχνει. Το ίδιο κάνουμε και εμείς και αν υπάρχει κάποιος παίκτης που θα μπορέσει να μας βοηθήσει άμεσα, θα κινηθούμε για την απόκτηση του. Δεν βιαζόμαστε όμως γιατί πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα".

- Τους Λάμπρο Χούτο και Άλβαρο Ρεκόμπα

"Εύχομαι να γυρίσουν γρήγορα. Ο Αλβάρο είναι πολύ ποιοτικός παίκτης που έχει βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα, όπως και ο Λάμπρος που εύχομαι να γίνει πάλι καλά και να τον έχουμε γρήγορα κοντά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ