Στάνκοβιτς για... αντί - Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

Ένα ακόμη όνομα της λίστας των στόπερ που έχουν συλλέξει στον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό μέσα από πληροφορίες και δημοσιεύματα που έρχονται από την Ισπανία και την Ιταλία. Ο λόγος για τον 27χρονο Βόισλαβ Στάνκοβιτς της Παρτιζάν Βελιγραδίου, ο οποίος συγκεντρώνει κάποια από τα στοιχεία που έχουν θέσει οι πράσινοι. Σειρήνες για Σίλντενφελντ.

Στάνκοβιτς για... αντί - Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

O Βόισλαβ Στάνκοβιτς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, αν κρίνουμε από τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα σε Ιταλία και Ισπανία. Πρόκειται για ψηλό αμυντικό (1,90μ.) ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, παίζει ως στόπερ ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ. Παράλληλα είναι σε "γόνιμη" ποδοσφαιρικά ηλικία, έχει γεννηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου του 1987, ενώ είναι και αρκετά έμπειρος παίκτης. Αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, με την φανέλα της Παρτιζάν από το 2010 έχοντας κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

"Σειρήνες" για Σίλντενφελντ

Παράλληλα, από την 1η Ιανουαρίου του 2015 ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή, αφού το συμβόλαιο του με τη Ντιναμό Μόσχας ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Με τη ρωσική ομάδα δεν πρόκειται να ανανεώσει, ενώ προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν σταματήσει.

Όμως, φαίνεται πως μία άλλη Ντιναμό, αυτή του Ζάγκρεμπ, έχει στο στόχαστρο της τον 29χρονο στόπερ και ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση της. Ο "Σίφο" αρέσει στους ιθύνοντες των "μόντρι" και θεωρείται μία ιδανική λύση για την ενδυνάμωση του κέντρου της άμυνας. Διεθνής Κροάτης, σε παραγωγική ηλικία, με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και προερχόμενος από καλές σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν Κροάτες ρεπορτέρ, η προσέγγιση θα γίνει στην περίοδο των Χριστουγέννων, όταν ο Σίλντενφελντ θα ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Διαβάστε ακόμη

Ο αντι-Σίλντενφελντ και ο Ρενέ

Δημοσίευμα για απόρριψη της προσφυγής του Παναθηναϊκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK