Σταρ της Αγγλίας απαγόρευσε στους γονείς του να πάνε στο Μουντιάλ λόγω... ρατσισμού

Η κόντρα Αγγλίας - Ρωσίας σε οπαδικό επίπεδο και όχι μόνο, ανάγκασε τον Ντάνι Ρόουζ να απαγορέψει στους γονείς τους να πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να τον δουν. Ποια προσωπική του περιπέτεια τον οδήγησε σ' αυτή την ενέργεια;

Σταρ της Αγγλίας απαγόρευσε στους γονείς του να πάνε στο Μουντιάλ λόγω... ρατσισμού

Έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του διεθνούς αριστερού μπακ, Ντάνι Ρόουζ ο οποίος απαγόρευσε στους γονείς του να πάνε στο Μουντιάλ της Ρωσίας...

Ο Βρετανός μπακ το 2012 είχε πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης σ' ένα ματς Ελπίδων Σερβίας-Αγγλίας και στο συγκεκριμένο παιχνίδι εκτός του ότι αποβλήθηκε για την αντίδρασή του τιμωρήθηκε έξτρα από τη FIFA με μία αγωνιστική.

Ο Ρόουζ φοβούμενος ότι κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί και στη Ρωσία, δήλωσε ότι δεν θέλει να δει τους γονείς του να βιώνουν τέτοιες καταστάσεις.

Παράλληλα, εξέφρασε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα μια και στο περιστατικό του 2012 οι Σέρβοι είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο 65.000 λιρών και τίποτα παραπάνω.

Για την ιστορία στο ματς οι γηπεδούχοι οπαδοί πέταξαν πέτρες στον άσο της Τότεναμ, ενώ κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα έκαναν ήχους μαϊμούδων.

Επισημαίνουμε ότι πέρα από τα ρατσιστικά του Ρόουζ, εκφράζονται έντονες ανησυχίες για την ασφάλεια των Αγγλών στη Ρωσία, αφού κυριαρχεί τεράστια κόντρα σε οπαδικό επίπεδο με τους οικοδεσπότες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK