Στάζουν μέλι για Σαλπιγγίδη
Σε "λίστα" με αφανείς ήρωες του EURO βρίσκεται το όνομα του επιθετικού του ΠΑΟΚ.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κέρδισε το κοινό με τις εμφανίσεις του στο EURO. Συντάκτης της ιστοσελίδας “asianage.com” έχει δημιουργήσει μία λίστα παικτών των οποίων η προσφορά τους στο γήπεδο δεν μπορεί να αποτυπωθεί με αριθμούς και τους χαρακτηρίζει “αφανείς ήρεως”. Ανάμεσα, λοιπόν, στο Αλόνσο, τον Χαρτ και τον Μοντολίβο, βρίσκουμε και τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, για τον οποίο γίνονται εγκωμιαστικά σχόλια.
“Υπήρχαν αρκετοί αφανείς ήρωες στο EURO 2012 και αναφέρουμε τις παρακάτω περιπτώσεις”, γράφεται αρχικά και στην συνέχεια αναφέρεται:
“Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Γύρισε την “παλίρροια” στον αγώνα κατά της Πολωνίας στο πρώτο ματς του τουρνουά. Ισοφάρισε για την ομάδα του πριν κερδίσει πέναλτι, το οποίο στη συνέχεια χάθηκε από τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο Σαλπιγγίδης ήταν παρών και στον προημιτελικό εναντίον της Γερμανίας.
Δημιούργησε ένα γκολ και σκόραρε άλλο ένα στην ήττα της ομάδας του με 4-2″.