Στέλνουν τον Μέσι στην Τσέλσι

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα με προορισμό την Τσέλσι. Διαβάστε τι αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Στέλνουν τον Μέσι στην Τσέλσι

Μετά την αποχώρηση του Άντονι Θουμπιθαρέτα και του Κάρλες Πουγιόλ από την Μπαρτσελόνα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τους "μπλαουγκράνα", με προορισμό την Τσέλσι.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena Cop" αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής (4/1) πως ο Αργεντινός είναι δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά του Λουίς Ενρίκε στα αποδυτήρια, ενώ απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας (5/1) εξαιτίας γαστρεντερίτιδας.

Σε αυτά ήρθε να προστεθεί και το γεγονός πως ο 27χρονος ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό της Τσέλσι στο instagram (ακολουθεί μόνο την Μπαρτσελόνα, την Μάντσεστερ Σίτι και τώρα την Τσέλσι), ενώ στη συνέχεια έκανε το ίδιο και με μερικούς από τους ποδοσφαιριστές των "μπλε" όπως ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο Κουρτουά και ο Φιλίπε Λουίς.

Φυσικά τα παραπάνω δεν αποτελούν στοιχεία, δεν είναι ψέμα ωστόσο το γεγονός πως ο Μέσι παρουσιάζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην ομάδα, με την ήττα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ να δίνει τροφή στα ισπανικά ΜΜΕ.

Ακολούθησαν τα χιουμοριστικά tweets, με τον Μέσι να οδηγά για το προπονητικό κέντρο των "μπλε", να βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, αλλά και την σύζυγό να ακολουθεί τον Τζον Τέρι! Πάντως, η Αντονέλα ακολούθησε την Τσέλσι στο twitter!

Στέλνουν τον Μέσι στην Τσέλσι
Στέλνουν τον Μέσι στην Τσέλσι
Στέλνουν τον Μέσι στην Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK