Στενοχώρια και χαμόγελα

Στενοχώρια και χαμόγελα

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Όπως ήταν αναμενόμενο η ισοπαλία έφερε την κατήφεια στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Δικεφάλου Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε: "Μας μένει η πίκρα για αυτό το αποτέλεσμα. Υπάρχει κακοδαιμονία και κακές συγκυρίες. Η πρώτη κάρτα στον Καρυπίδη ήταν αστεία. Μπορούσαμε και πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο."

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Χρήστος Καρυπίδης που επεσήμανε: "Ηταν ένα σοκ για μας αλλά πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υποσχέθηκε ανάκαμψη: "Πρέπει να ψάξουμε να δούμε τι φταίει και να αντιδράσουμε" είπε ο στράικερ του ΠΑΟΚ.

Στον Ατρόμητο η ικανοποίηση περίσσευε: "Όταν γυρνάς αποτέλεσμα στην Τούμπα είσαι ευχαριστημένος. Είναι σημαντικός βαθμός για μας»" δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος ενώ ο Γιώργος Κούτσης υπογράμμισε ότι η ομάδα του αντέδρασε όπως έπρεπε όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος έφυγε στο ημίχρονο για να παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στη ΔΕΘ. Ο Πρωθυπουργός μάλιστα ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μάθει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Ζαγοράκης υπέστη τραυματισμό ο οποίος οφείλεται στην υπερκόπωση από το ματς της Εθνικής στο Καζακστάν. Στα πηγαδάκια τέλος που στήθηκαν έξω από την Τούμπα, άλλοι τα είχαν με τον Καραγεωργίου και άλλοι με τους παίκτες.

***H προπόνηση του ΠΑΟΚ την Κυριακή θα αρχίσει στις 18:00

News 24/7

24MEDIA NETWORK