Στέρλινγκ, στρατιώτης της Αγγλίας ο Ραχίμ που επιστρέφει Κατάρ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ξεπέρασε το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και επιστρέφει στο Κατάρ για τη μάχη με την Γαλλία.

England's Raheem Sterling looks down the field during the World Cup group B soccer match between England and The United States, at the Al Bayt Stadium in Al Khor , Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ (AP PHOTO/ABBIE PARR)

Αγγλία - Γαλλία και κανείς δεν περισσεύει γι' αυτή τη σπουδαία ποδοσφαιρική μάχη στο Μουντιάλ 2022. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ μπορεί ν' αντιμετώπισε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά θα δώσει το παρών στον αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (08/12), ο επιθετικός της Τσέλσι έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με την FA, τελείωσε το θέμα και γυρίζει για να στηρίξει την προσπάθεια των Τριών Λιονταριών απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου του Εμπαπέ και της υπόλοιπης παρέας.

Να θυμίσουμε πως ο έμπειρος στράικερ έφυγε άρον άρον από το καμπ της Αγγλίας, καθώς στο σπίτι του είχαν εισβάλει αδίστακτοι με όπλα, ενώ η οικογένειά του βρισκόταν εκεί. Ευτυχώς για τον ποδοσφαιριστή και τους ανθρώπους του άπαντες είναι καλά στην υγεία τους.

Μάλιστα, μία ημέρα πριν από την επισημοποίηση της επιστροφής Στέρλινγκ, έγινε γνωστό πως στα χέρια των Αρχών έπεσαν δύο άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι για την εισβολή στο σπίτι του Άγγλου διεθνή.

Δείτε το σχετικό Tweet της Αγγλίας

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία: Έφτιαξαν το δικό τους Μέσι, τον λένε "Μεσίνιο" και τον θέλει όλη η Ευρώπη

Ρονάλντο: "Φερνάντο, φεύγω" η απειλή του Κριστιάνο στον Σάντος

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε στη δράση και έφαγε τέσσερα από την προτελευταία της Ισπανίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK