Στη Δ' Εθνική ο Απόλλων Καλαμαριάς, στη Β' η Ρόδος

Είναι οριστικό. Ο Απόλλων Καλαμαριάς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Οι Πόντιοι, δεν μπόρεσαν τελικά να βρουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα και από τη στιγμή που εξέπνευσε η προθεσμία από την Λίγκα Β’-Γ’ Εθνικής για την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με αποτέλεσμα να προκύψει ο υποβιβασμός στην Δ' Εθνική.

Στη Δ' Εθνική ο Απόλλων Καλαμαριάς, στη Β' η Ρόδος

Πλέον η ομάδα της Καλαμαριάς οδηγείται σε πτώχευση και αναμένεται να μπει σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Παράλληλα θα ξεκινήσει οικονομικός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί το συνολικό ποσό των χρεών.

Την θέση του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Β'΄Εθνικής, θα πάρει η Ρόδος η οποία πέρυσι έχασε την άνοδο στα μπαράζ από τον Παναιτωλικό. Την Τρίτη αναμένεται η επικύρωση της αλλαγής από τη Λίγκα και ο προβιβασμός της ομάδας της Ρόδου.

Στο μεταξύ, ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Παναγιώτης Σολομωνίδης, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε σχετικά: "Φάνηκε ότι λίγοι αγαπάνε την ομάδα, την οποία άφησαν μόνη της. Κάναμε μία τελευταία υπερπροσπάθεια, μαζί με τον κ. Χασεκίδη, τους οργανωμένους, τον Ερασιτέχνη και τον απλό κόσμο αλλά δεν έφτανε. Κανείς άλλος δεν βοήθησε. Φυσικά και θα μείνουμε μαζί με τον αδελφό μου στην ομάδα, δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίξει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ορισμένοι επιχειρηματίες από την Καλαμαριά, μακριά οι ξένοι. Ο Απόλλων ποτέ δεν πεθαίνει, θα τον ξαναχτίσουμε από την αρχή, μόνο Καλαμαριώτες".

Ο πρόεδρος του Κλαμπ Φιλάθλων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, «Ροσσονέρι», Αβραάμ Περσίδης μιλώντας επίσης στο «Αθλητικό Metropolis» υποστήριξε: "Ο Απόλλων θα βρει και πάλι τον δρόμο του για την κατηγορία που του ανήκει και να το ξέρουν αυτοί που τον κατέστρεψαν. Η Πολιτεία βρήκε για όλες τις ομάδες λύση εκτός από τον Απόλλωνα και σίγουρα όλοι οι πολιτικοί θα πληρώσουν τις συνέπειες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK