Στη Δανία η Εθνική

Στη Δανία βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της εθνικής Ελλάδος εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (21:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δηλώσεις δεν έγιναν, ωστόσο στις "οff the record" συζητήσεις οι διεθνείς έδωσαν υπόσχεση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη Δανία η Εθνική
Στη Δανία βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της εθνικής Ελλάδος εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (21:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αναχώρηση για Δανία ήταν προγραμματισμένη για τις 10:00 την Πέμπτη. Απαντες έδωσαν το παρών, ακόμα και οι Τάκης Φύσσας και Αγγελος Χαριστέας, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Δηλώσεις δεν είχαμε, ωστόσο στις "οff the record" συζητήσεις οι διεθνείς έδωσαν υπόσχεση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο φυσικά εκτός από τη νίκη.

Η Εθνική ομάδα, το Σάββατο, δίνει τον κρισιμότερο αγώνα στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Οτο Ρεχάγκελ σκέφτεται τα πλάνα του και την ενδεκάδα που θα παρατάξει, την ώρα που οι Δανοί και συγκεκριμένα ο Μόρτεν Ολσεν αναφέρεται με υποτιμητικά σχόλια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ("το ποδόσφαιρο θυμίζει εποχή... φλίνστοουνς") ίσως για να μας αποπροσανατολίσει. Σίγουρα όμως μας πεισμώνει...

Τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Γεωργία

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδα-Γεωργία, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12/10/2005 στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2006. Τα εισιτήρια πωλούνται προς 30, 25 και 20 ευρώ από εκδοτήρια στον πεζόδρομο της οδού Κοραή (Αθήνα) και στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 20:00).

Σαργκάνης: "Αισιοδοξία... από φόβο"

Ο Νίκος Σαργκάνης ήταν ο ήρωας του "Πάρκεν" πριν από 25 χρόνια στην ιστορική νίκη της Εθνικής μας μέσα στη Δανία. Το "Φάντομ" μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "SuperSport FM" για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου και δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά αυτό δεν αποκλείει να κάνουμε μια εμφάνιση ανάλογη με το EURO και με τη βοήθεια της τύχης να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να βρεθούμε σε καλή μέρα, να μας «πάει» το παιχνίδι και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος γιατί... φοβόμαστε το παιχνίδι. Όποτε πάμε να παίξουμε με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι, μας περιμένουν... χαστούκια. Τώρα σε ό,τι αφορά τις επιλογές του Ότο Ρεχάγκελ, ποντάρει σε ορισμένα άτομα και επιμένει. Αυτά τα παιδιά τον δικαίωσαν. Πολλοί από αυτούς έπαιξαν στο EURO, αλλά ακόμη και τότε δεν έπαιζαν στις ομάδες τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK