Στη Φούλαμ ο Καραμάνος με 2,2 εκατ. Ευρώ!

O Tάσος Καραμάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία αφού ο Ολυμπιακός τον πούλησε στην Φούλαμ αντί 2,2 εκατομμυρίων ευρώ!

Στη Φούλαμ ο Καραμάνος με 2,2 εκατ. Ευρώ!

Ταυτόχρονη άφιξη στο Λονδίνο. Την ίδια περίπου ώρα που ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα φτάσει στο Λονδίνο για τον τελευταίο κύκλο της διαδικασίας προκειμένου να υπογράψει στην Κρίσταλ Πάλας στη διάρκεια της μέρας, κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Τάσο Καραμάνο. Ο 27χρονος επιθετικός αναχώρησε από το Οπόρτο με προορισμό την αγγλική πρωτεύουσα προκειμένου να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία για να υπογράψει στη Φούλαμ!

Ο σύλλογος της “Τσάμπιονσιπ” που πριν από τρία χρόνια τέτοιο καιρό είχε αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου με αντάλλαγμα 14 εκατ. Ευρώ, ενώ πρόσφατα απέκτησε και τον Θάνο Πέτσο (δανεικός από τη Βέρντερ Βρέμης), κινήθηκε και απόκτησε τον δυναμικό στράικερ, ο οποίος αγωνιζόταν με ενοίκιο στη Φεϊρένσε (17 συμμετοχές, 4 γκολ). Λεπτομέρειες για το deal δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά αυτό είναι κάτι που θα διευκρινιστεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, πάντως, το συνολικό κόστος της μεταγραφής, καθώς μέρος των χρημάτων θα εισπράξει και ο πορτογαλικός σύλλογος επειδή “έσπασε” τον δανεισμό, θα φτάσει στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK