Στη Γερμανία ο Μάκος
Σε γερμανικό έδαφος βρίσκεται ο Γρηγόρης Μάκος. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος θα περάσει από το ιατρικό μικροσκόπιο της Μόναχο 1860 και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.
“Ο Μάκος θα είναι ο ποδοσφαιριστής της Μόναχο 1860 με το υψηλότερο προφίλ. Ο Έλληνας μέσος συνοδευόμενος από τους αθλητικούς διευθυντές της ομάδας πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Ο Μάκος εμφανίστηκε με την κλασσική του γενειάδα, ένα κόκκινο μπλουζάκι και σκούρα γυαλιά ηλίου”, αναφέρουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.
Το σημείο βέβαια στο οποίο στέκονται τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης είναι το ποσό με το οποίο ο παίκτης θα αποκτηθεί από τη Μόναχο 1860 καθώς οι 300.000 ευρώ που θα εισπράξει η ΑΕΚ θεωρούνται μικρό ποσό για έναν παίκτη σε αυτή την ηλικία και με τα προσόντα του Μάκου.