Στη γνωριμία Φρανκ Λάμπαρντ-Τάσου Τρύφωνος υπήρξε αδύναμος κρίκος

Ο Τάσος Τρύφωνος γνώρισε τον Φρανκ Λάμπαρντ μέσα σε ταξί, στο Λονδίνο του 2005. Τα υπόλοιπα αποτελούν σημεία μιας μάλλον αμήχανης ιστορίας.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2019-2020 στο 'Ετιχάντ', Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019
Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2019-2020 στο 'Ετιχάντ', Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Φρανκ Λάμπαρντ το καλοκαίρι του 2005 ήταν ένας πολύ χαρούμενος αθλητής. Ήταν ένας μικρός Θεός για το Λονδίνο, πρωταθλητής με την Τσέλσι, ηγέτης των 'μπλε' και σούπερ σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αγωνιζόταν στη βασική ενδεκάδα μιας ομάδας που είχε κερδίσει το πρωτάθλημα ύστερα από έτη φωτός που βρισκόταν σε ανυποληψία. Θεωρητικά, ήταν ένας τύπος που ακόμα κι οι πέτρες των λονδρέζικων δρόμων θα γνώριζαν. Όχι όμως και ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο γνωστός παρουσιαστής μπήκε στο ίδιο ταξί με τον διεθνή Άγγλο μέσο και ίσως να σκέφτηκε ότι αυτός ο παίκτης μέχρι τότε δεν είχε ακουμπήσει ακόμη την ελληνική πραγματικότητα. Δεν είχε αγωνιστεί στο 2-2 της Αγγλίας κόντρα στην Ελλάδα, στην αυλαία των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2002, δεν είχε καν αγωνιστεί κόντρα στην Ελλάδα στο θριαμβευτικό Euro 2004, όπου η Αγγλία είχε αποκλειστεί από την Γαλλία (1-2, ο ίδιος είχε μειώσει). Επίσης, δεν είχε αγωνιστεί ακόμα κόντρα στον Ολυμπιακό του Τάκη Λεμονή για τους '16' του Champions League, δεν είχε καν θαυμάσει την παρουσία του Φερνάντο Μπελούστσι στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Ο Τρύφωνος δεν ήξερε ποιος είναι ο Λάμπαρντ, του κέρασε και την κούρσα επίσης, με ένα μεγαλοπρεπές "Frank, you can go". Αργότερα, όπως αποκάλυψε στο παραπάνω επεισόδιο του 'Αδύναμου Κρίκου', κατάλαβε ποιος ήταν, όταν είδε το πρόσωπό του στις εφημερίδες.

Αυτή η γνωριμία είχε αδύναμο κρίκο, περίπου 15 χρόνια πριν από τον τωρινό. Το ποιος εκ των Τρύφωνος-Λαμπάρντ ήταν, θα το αφήσουμε να το συμπεράνετε εσείς. Η επιλογή 'και οι δύο' μετράει κανονικά.

Θα φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα; Το Pod-όσφαιρο απαντά:

News 24/7

24MEDIA NETWORK