Στη λίστα της Ρεάλ ο Λε Γκεν

Η "βαριά" σαββατιάτικη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπαρτσελόνα στο el clasico ήρθε να εντείνει τις φήμες που αναφέρονται σε απομάκρυνση του Βαντερλέι Λουξεμπούργο από τον πάγκο της.

Στη λίστα της Ρεάλ ο Λε Γκεν
Η "βαριά" σαββατιάτικη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπαρτσελόνα στο el clasico ήρθε να εντείνει τις φήμες πουαναφέρονται σε απομάκρυνση του Βαντερλέι Λουξεμπούργο από τον πάγκο της. Μπορεί ο Βραζιλιάνος τεχνικός να τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν σκέπτεται να παραιτηθεί, ωστόσο η πίεση που ασκείται από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης προς αυτήν τη κατεύθυνση είναι συνεχής.

Ήδη μάλιστα τα πρώτα ονόματα υποψήφιων τεχνικών που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να διαδεχθούν τον Λουξεμπούργκο έκαναν τη εμφάνισή τους. Ένα από αυτά του Πολ Λε Γκεν, ο οποίος από το καλοκαίρι, οπότε αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λιόν, παραμένει... άνεργος.

Κάτι βέβαια που έγινε ύστερα από προσωπική απόφαση απορρίπτοντας ουκ ολίγες προτάσεις (Ολυμπιακός, Λάτσιο, Μπενφίκα) που δεν κάλυπταν τις προσδοκίες. Εφόσον πάντως η Ρεάλ τον προσεγγίσει δύσκολα θα η απάντησή του θα είναι αρνητική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK