Στη λίστα του... Σίλβα ο Νούριο Φορτούνα!

Δεν είναι νέο όνομα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ο 21χρονος Αγκολέζος αριστερός μπακ της ΑΕΛ Λεμεσού, ο οποίος εμφανίστηκε ξανά στην ερυθρόλευκη καθημερινότητα. Από το καλοκαίρι του 2015 είχε ακουστεί το όνομα του (VIDEOS).

Στη λίστα του... Σίλβα ο Νούριο Φορτούνα!
nurio fortuna

Ο Νούριο Φορτούνα είναι από τα τελευταία ονόματα που προέκυψαν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Από τα τελευταία ονόματα είπαμε; Λάθος...

Ο 21χρονος Αγκολέζος αριστερός μπακ της ΑΕΛ Λεμεσού που παίζει στην Κύπρο δανεικός από την Μπράγκα, είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου και σίγουρα ο Μπέντο γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή.

Προς το παρόν δεν προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του, παρά τα όσα διαδίδουν στην Κύπρο και κυρίως το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Περισσότερο μοιάζει με έναν ποδοσφαιριστή που έχει προταθεί στους Πειραιώτες παρά με έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Και για να μην πολυλογούμε, αν οι “ερυθρόλευκοι” ήθελαν να τον αποκτήσουν, θα τον έπαιρναν με συνοπτικές διαδικασίες γιατί πρόκειται για μία περίπτωση που δεν είναι και τόσο ακριβή.

Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Μπράγκα και ίσως το μοναδικό “αγκάθι” θα ήταν να σπάσει ο δανεισμός του με την ΑΕΛ Λεμεσού. Δηλαδή θα είχε λόγο κατά κάποιο τρόπο και η κυπριακή ομάδα.

Πάντως, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε για τον Φορτούνα είναι ότι δεν είναι ένα νέο όνομα στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Το καλοκαίρι του 2015 όταν “παιζόταν” το ενδεχόμενο να αποχωρούσε ο Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ότι θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του Γάλλου ήταν και ο... 20χρονος τότε Νούριο Φορτούνα!

Ήταν με λίγα λόγια στη λίστα του Σίλβα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον είχε και στις προτεραιότητές του. Ήταν όμως ένας ποδοσφαιριστής που γνώριζε ο Σίλβα και αν έφτανε ποτέ στο σημείο ο Ολυμπιακός να κοιτούσε για αριστερό μπακ το καλοκαίρι του 2015, θα εξέταζαν σοβαρά και την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.



News 24/7

24MEDIA NETWORK