Στη Μίλαν τα αδέρφια Ντοναρούμα με τεράστια συμβόλαια!

Πλήρης επιβεβαίωση του Contra.gr και του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ για το deal Μίλαν και αδερφών Ντοναρούμα. Ο Τζανλουίτζι που ανανεώνει και ο Αντόνιο που καταφθάνει στο Μιλάνο από την Τρίπολη με παχυλό συμβόλαιο.

Στη Μίλαν τα αδέρφια Ντοναρούμα με τεράστια συμβόλαια!

Όπως πρώτα διαβάσατε το απόγευμα της Δευτέρας (4/7) στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ του Ευάγγελου Μίχου στο Contra.gr, η οικογένεια Ντοναρούμα... μετακομίζει σύσσωμη στο Μιλάνo (το μετέδωσε αργά το βράδυ το έγκυρο ιταλικό "Sky Italy"), αφού ο νεαρός Τζανλουίτζι ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “ροσονέρι” και παράλληλα στην ομάδα εντάσσεται ο αδερφός του Αντόνιο Ντοναρούμα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα δύο αδέρφια θα αγωνίζονται στη Μίλαν και παράλληλα θα αμείβονται με παχυλά συμβόλαια! Ο μεν Τζανλουίτζι που προορίζεται για ηγέτης της Μίλαν και αντικαταστάτης του Μπουφόν στην εθνική ομάδα θα έχει να λάβει 6.000.000 ευρώ ετησίως μέχρι το 2022. Ένα deal δηλαδή 30.000.000. Πάντως όπως γράφουν οι Ιταλοί, ο 18χρονος τερματοφύλακας απέρριψε εξωφρενική πρόταση της Παρί για συμβόλαιο με απολαβές 13.000.000 ευρώ το χρόνο!

Επίσης, ανάμεσα στον ιταλικό σύλλογο και τον νεαρό πορτιέρε έχει μπει ρήτρα στα 50.000.000 ευρώ αν η Μίλαν δεν συμμετάσχει στο Champions League της σεζόν 2018-19, ενώ αυτή η ρήτρα θα φτάσει τα 100.000.000 ευρώ σε περίπτωση που οι "ροσονέρι" αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όσον αφορά τον 26χρονος Αντόνιο Ντοναρούμα του Αστέρα Τρίπολης, αυτός θα λαμβάνει ετησίως 1.000.000 ευρώ! Η απόκτηση του μεγάλου αδερφού της οικογένειας Ντοναρούμα μπήκε ως όρος στη συμφωνία της Μίλαν με τον Ράιολα ο οποίος είχε φέρει τον παίκτη ελεύθερο από την Τζένοα στην Αρκαδία.

Από τη συμφωνία αυτή θα βγει κερδισμένος και ο Αστέρας αφού σύμφωνα με το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ η ελληνική ομάδα θα διαπραγματευτεί για να πάρει σίγουρα πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, ανάλογα βέβαια και με το που θα καθίσει το ποσοστό μεταπώλησης της Τζένοα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK