Στη μνήμη του Ποικιλίδη

Τουρνουά στη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη, στο οποίο μεταξύ άλλων έδωσε το "παρών" ο Άγγελος Αναστασιάδης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στη μνήμη του Ποικιλίδη

Σε αυτό συμμετείχαν η ομάδα των Ποντίων καλλιτεχνών, Παλαλιακός σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς, τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ και αυτούς του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Από πλευράς "δικεφάλου" βρέθηκαν οι Άγγελος Αναστασιάδης, Ζήσης Βρύζας, Θοδωρής Ζαγοράκης, Παντελής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γεωργιάδης και Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ενώ το "παρών" έδωσαν επίσης η σύζυγος του εκλιπόντος Ρίτσα, οι κόρες του Αναστασία και Πηνελόπη, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος:

Ο αδελφός του Ποικιλίδη δήλωσε: "Δεν είχα καταλάβει τι σήμαινε ο αδελφός μου για τον πολύ κόσμο γιατί εγώ τον ζούσα από κοντά. Τώρα τον καταλαβαίνω. Καμιά φορά χάνεις ανθρώπους που είναι γύρω σου αλλά δεν έχεις στενή συγγένεια και δεν δίνεις πολύ σημασία. Οταν όμως χάνεις τον αδελφό σου, πονάς πολύ και αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό. Πιστεύω συμβαίνει γιατί τότε καταλαβαίνεις τα λάθη σου και αντιλαμβάνεσαι πώς θα γίνεις καλύτερος. Ο Παναγιώτης εδώ και δύο χρόνο έβλεπα ότι κοιτούσε μακριά, τώρα καταλαβαίνω πραγματικά πως κοιτούσε πολύ μακριά".

Ο γιος του Ποικιλίδη είπε: "Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου. Εκεί πάνω που είναι να μην ανησυχεί. Να ξέρει πως έφυγε με τον δικέφαλο αετό επάνω του. Με τον ΠΑΟΚ που τόσο είχε δεθεί".

Ο Αναστασιάδης τόνισε: "Ήρθαμε εδώ για να τιμήσουμε την μνήμη του Ποικιλίδη. Το δύσκολο είναι για την οικογένειά του που πρέπει να αντέξει τον χαμό του δικού τους ανθρώπου".

Τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια Ποικιλίδη

Τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Ποικιλίδη έδωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Ποντίων Καλαμαριάς Κώστας Ζώης, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο πρόεδρος παλαιμάχων Καλαμαριάς Κώστας Βιόπουλος, ενώ οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ έδωσαν μια φανέλα δια χειρός Φιλώτα Πέλλιου.

Ακούστηκε το αγαπημένο τραγούδι του Ποικιλίδη

Πριν από την έναρξη του αγώνα ακούστηκε από τους Πόντιους καλλιτέχνες του Παλαλιακού ένα ποντιακό τραγούδι που ήταν το αγαπημένο του Ποικιλίδη. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί. Το τουρνουά, το οποίο έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Καλαμαριάς, άρχισε με το ματς ΠΑΟΚ-Παλαλιακός και τα δύο πρώτα γκολ πέτυχαν οι Ζαγοράκης, Καραγεωργίου.

Η οικογένεια του Ποικιλίδη ενημέρωσε ότι το μνημόσυνο για τα σαράντα του εκλιπόντος, θα γίνει την Κυριακή (29/6) στις 09:30 στο κοιμητήριο της Καλαμαριάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK