Στη Μπολόνια ο Μόρας. "Ονειρο που γίνεται πραγματικότητα"

Παίκτης της Μπολόνια είναι από τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μόρας, του οποίου η μεταγραφή ανακοινώθηκε επίσημα από τον ιταλικό σύλλογο.

Στη Μπολόνια ο Μόρας. "Ονειρο που γίνεται πραγματικότητα"
Παίκτης της Μπολόνια είναι από τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μόρας, του οποίου η μεταγραφή ανακοινώθηκε επίσημα από τον ιταλικό σύλλογο. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα αγωνίζεται στους "ροσομπλού" παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στη Serie B.

"Για μένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο της Ιταλίας" , τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:

"Απέκτησα μεγάλη πείρα στα 4 χρόνια που έπαιξα στην ΑΕΚ. Την περσινή σεζόν συμμετείχα στο Τσάμπιονς Λιγκ και δοκίμασα τις δυνάμεις μου κόντρα σε μεγάλες ομάδες" .

Ο Βαγγέλης Μόρας αναφέρθηκε και στους λόγους που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ: "Γνώριζα ότι ο κ. Φερέρ ήθελε να φέρει πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές κι εγώ προτίμησα να περιμένω τη λήξη της συνεργασίας μας για να φύγω, αφού με αυτόν το τρόπο θα είχα περισσότερες προσφορές, χωρίς να εξαρτιέμαι από τις επιλογές της διοίκησης" .

Ο Βαγγέλης Μόρας είναι ο δεύτερος Ελληνας που θα φορέσει τη φανέλα της Μπολόνια. Προηγήθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος πήρε μεταγραφή αμέσως μετά την κατάκτηση του Euro με την Εθνική ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK