ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Νέα Σμύρνη η ρεβάνς με τη Νταντί

Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League. Απομένει η έγκριση της UEFA.

Στη Νέα Σμύρνη η ρεβάνς με τη Νταντί
Το σίριαλ του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ έλαβε τέλος.

Η ΑΕΚ βρήκε λύση με το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και έστειλε το πιστοποιητικό ασφαλείας στην UEFA. Πλέον, απομένει η έγκριση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η οποία θα απαντήσει τις επόμενες ώρες.

Τώρα αυτό που απομένει είναι να διευθετηθεί το θέμα των εισιτηρίων, αφού το γήπεδο του Πανιωνίου χωράει περίπου 12.000, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ έχουν φτάσει τις 11.500 συν τα 2000 εισιτήρια που έχουν πούληθεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της ΠΑΕ δεν δόθηκε κανένα “ok” όπως πολλοί υποστηρίζουν. Η έγκριση έγινε από τον Ερασιτέχνη χωρίς την εμπλοκή της ΠΑΕ. Μάλιστα, η διοίκηση του Πανιωνίου είναι ενοχλημένη από αυτή την εξέλιξη, αφού είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη μια συνέντευξη Τύπου για παρουσίαση χορηγού, η οποία τελικώς αναβλήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK