Στη Ρεάλ μέχρι τα 36 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Είναι πλέον επίσημο! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2021 στους "μερένγκες".

Στη Ρεάλ μέχρι τα 36 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια τον ήθελαν εκτός "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο της Μαδρίτης και δέσμευσε για τα επόμενα πέντε χρόνια το μέλλον του. Μέχρι δηλαδή τα 36 του χρόνια θα φοράει το έμβλημα της Ρεάλ στο στήθος! Η τελετή της ανανέωσης του CR7 με τους "μερένγκες" θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11) και φυσικά θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στη Ρεάλ μέχρι τα 36 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Marca", ο 31χρονος άσος θα ξαναγίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας του (τον είχε περάσει ο Μπέιλ) και ως εκ τούτου, το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει αύξηση από τα 17.000.000 ευρώ που εισέπραττε από εκείνο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2013 και είχε διάρκεια μέχρι το 2018.

Ο "CR7" γίνεται ουσιαστικά ο πέμπτος κατά σειρά παίκτης που ανανέωνει τη συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης τη φετινή σεζόν αφού είχαν προηγηθεί οι συμφωνίες με Γκάρεθ Μπέιλ, Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Λούκας Βάθκεθ, ενώ είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα και οι Πέπε, Ντάνι Καρβαχάλ και Ίσκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK