ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Ρόμα ο Λιάγιτς

Τη φανέλα Ρόμα θα φοράει τη φετινή σεζόν ο Άντεμ Λιάγιτς, όπως ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του στη Φιορεντίνα, κατά τον αποχαιρετισμό της Τρίτης (27/08).

Στη Ρόμα ο Λιάγιτς

Ο Σέρβος επιθετικός μέσος αποδέχθηκε την προσφορά των “τζιαλορόσι”, αν και προσπαθούσε το τελευταίο διάστημα να πείσει τους “βιόλα” να τον παραχωρήσουν στη Μίλαν.

Οι Ρωμαίοι κατέθεσαν προσφορά 10.000.000 ευρώ συν 3.000.000 ευρώ μπόνους και οι Τοσκανοί πίεσαν με κάθε τρόπο τον παίκτη (πχ. ο 21χρονος διεθνής αποκλείστηκε από την αποστολή της πρεμιέρας στη Serie A κόντρα στην Κατάνια) για να πει το “ναι”.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν είχε μπει στο “μάτι” του πρώην τεχνικού του στη Φιορεντίνα, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ενώ πέρυσι δέχθηκε χαστούκι από τον Ντέλιο Ρόσι εν ώρα αγώνα, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης και απομένει μόνο το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK