ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Serie B στέλνει ο Κολίνα τον διαιτητή του Ίντερ-Ρόμα

Ο Ιταλός αρχιδιαιτητής Πιερλουίτζι Κολίνα απογοητευμένος από τη διαιτησία του Νίκολα Ριτσόλι στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Ρόμα θέλει να τον τιμωρήσει υποβιβαζοντάς τον στη Serie B.

Στη Serie B στέλνει ο Κολίνα τον διαιτητή του Ίντερ-Ρόμα
Στη
Ρόμα έχουν έντονα παράπονα καθώς ο Ριτσόλι έδωσε ένα πολύ αμφισβητούμενο πέναλτι στην Ίντερ σε πτώση του Μπαλοτέλιτη στιγμή που οι “τζιαλορόσι” προηγούνταν με 3-1. Οι Ρωμαίοι θεώρησαν ότι αυτό το πέναλτι άλλαξε τη ροή του αγώνα, ο οποίος έληξε τελικά ισόπαλος με 3-3, και διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Οι διαμαρτυρίες αυτές έφτασαν στον Κολίνα και έτσι σύμφωνα με την Corriere dello Sport αυτός σκέφτεται να επιβάλει ποινή μίας ή δύο αγωνιστικών στον Ριτσόλι και έπειτα να τον υποβιβάσει στη Serie B. Έτσι ο Ιταλός διαιτητής φαίνεται ότι θα πληρώσει ακριβά το πέναλτι που καταλόγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK