Στη Στουτγκάρδη ο Γιακίν

Στη Στουτγκάρδη ο Γιακίν
Επιμένει Ελβετικά η Στουτγκάρδη που προχώρησε στην απόκτηση και του Ελβετού διεθνή της Βασιλείας Χακάν Γιακίν. Ο Γιακίν αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου και θα κοστίσει στην ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ το ποσό των 2,2 εκ. ευρώ. Ο προπονητής της Στουτγκάρδης στις πρώτες του δηλώσεις για το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του ανέφερε:

«Ο Χακάν είναι ένας παίκτης που απέδειξε άμεσα την αξία του τόσο στην Ελβετία όσο και σε διεθνές επίπεδο, στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και με την Εθνική του ομάδα. Θα αποτελέσει για εμάς ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια που κάνουμε για να καθιερώσουμε την Στουτγκάρδη ως έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Μπουντεσλίγκα».


Νωρίτερα τον Δεκέμβριο ο σύλλογος του Μάγκατ είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Μάρκο Στρέλερ επίσης από την Βασιλεία έναντι του ποσού των σχεδόν 3 εκ. Ευρώ, αλλά και του Μπόρις Ζίφκοβιτς που είχε μείνει ελεύθερος από την Πόρτσμουθ.

Με λίγα λόγια η Στουτγκάρδη δαπάνησε στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου περισσότερα από 5 εκ. Ευρώ για μετεγγραφές, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Αναφορικά με τον Χακάν Γιακίν να αναφέρουμε πως την φανέλα της Στουτγκάρδης είχε στο παρελθόν(97/98) φορέσει και ο αδερφός του, ο Μουράτ,για 23 παιχνίδια πρωταθλήματος.




News 24/7

24MEDIA NETWORK