ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη θέση του προέδρου της Super League θέλει να φιλοξενηθεί ο Μαρινάκης

Στη θέση του προέδρου της Super League θέλει να φιλοξενηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης εφόσον μεταβεί στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στη θέση του προέδρου της Super League θέλει να φιλοξενηθεί ο Μαρινάκης
Παραμονές του μεγάλου αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και αφού προηγήθηκε ένα εξωαγωνιστικό ντέρμπι για τις θέσεις που (link:293691)είχε ζητήσει(/link) επίσημα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ για τα μέλη που θα ακολουθήσουν την αποστολή στο ΟΑΚΑ, φαίνεται ότι αυτό που συζητούσαν πολλοί το καλοκαίριίσως γίνει πραγματικότητα.

Ο λόγος για τη συνύπαρξη των δύο ισχυρών ανδρών των αιώνιων αντιπάλων, στα καθίσματα των επίσημων για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση… εντός γηπέδου.

Η εξέλιξη της Παρασκευής, η οποία προκύπτει μετά από επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει την πρόθεση να πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο και να παρακολουθήσει τον αγώνα από τη θέση που προβλέπεται να κάθεται ο πρόεδρος της Super League και όχι ο πρόεδρος της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αυτό, βέβαια, μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως, καθώς εάν ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων μεταβεί στο ΟΑΚΑ και επιλέξει τη θέση του προέδρου της Λίγκας, τότε κανείς δεν εμποδίζει το Νικόλα Πατέρα να καθίσει δίπλα στον… εκλεκτό καλεσμένο του.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει από τον Παναθηναϊκό την παραχώρηση του κεντρικού μπουθ για τη φιλοξενία της διοικητικής αντιπροσωπείας των Πειραιωτών.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική ενώ η αντιπρόταση που έγινε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, περιελάμβανε την παραχώρηση της σουίτας στη Θύρα 29.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK