ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη ο Γκρασιάν, κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο (photos, vids)

Εν μέσω αποθέωσης ήρθε στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Παρασκευής (05/06) ο Λεάντρο Γκρασιάν, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Περίπου 2.500 οπαδοί των "κίτρινων" κατέκλυσαν το αεροδρόμιο "Μακεδονία" για να υποδεχθούν τον Αργεντινό άσο (photos, vid).

Στη Θεσσαλονίκη ο Γκρασιάν, κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο (photos, vids)
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος του Άρη… στρώνει
κόκκινο χαλί για κάποιον νέο παίκτη της ομάδας. Βέβαια ο Γκρασιάν δεν θα μπορούσε
να φανταστεί τι ακριβώς τον περιμένει.

Έκπληκτος ως ήταν δήλωσε: ” Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν περίμενα μία τέτοια υποδοχή, είναι κάτι το εκπληκτικό. Με κάνει να νιώθω περήφανο, αφού δίνω χαρά σε αρκετούς φιλάθλους. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την αγάπη τους“.

Ερωτηθείς για τους στόχους που θέτει ερχόμενος στον Άρη σημείωσε: ” Θέλω να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και μπορώ, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να κάνω όλους τους οπαδούς του Άρη περήφανους τόσο για μένα όσο και για τους συμπαίκτες μου“.




Στιγμιότυπα από την υποδοχή

Τα καλύτερα γκολ του Γκρασιάν


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK