Στη Θεσσαλονίκη ο Νομπόα (PHOTO)

Ο Κριστιάν Νομπόα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (8/1) στη Θεσσαλονίκη και πλέον μένει να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη ο Νομπόα (PHOTO)

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (8/1) έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κριστιάν Νομπόα και πλέον απομένει η επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του παίκτη και του ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί πως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν έκανε την εμφάνισή του στους κεντρικούς χώρους του αεροδρομίου "Μακεδονία" μετά από απόφαση της ΠΑΕ. Στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να ταλαιπωρηθεί μετά το ταξίδι που έκανε με το να έρθει σε επαφή με δημοσιογράφους και οπαδούς.

Έτσι τον παρέλαβαν από τον αεροδιάδρομο και τον μετέφεραν απευθείας στο αυτοκίνητο. Την Παρασκευή (9/1) θα "τρέξει" το ζήτημα της υπογραφής των συμβολαίων έτσι ώστε να αποτελέσει και με την βούλα παίκτης του ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη ο Νομπόα (PHOTO)

Ρήτρα για το καλοκαίρι

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "eluniverso.com" σημειώνει, εξάλλου, ότι στο συμβόλαιο των 2,5 χρόνων μεταξύ ΠΑΟΚ και Νομπόα υπάρχει μία ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει το καλοκαίρι του 2015.

Στο ίδιο κείμενο φιλοξενούνται και δηλώσεις του Νομπόα σχετικά με την απόρριψη από πλευράς του της πρότασης της Έμελεκ. "Δε νομίζω ότι είναι τώρα η ώρα να επιστρέψω. Πάντα είναι δύσκολο να λες όχι στην Έμελεκ. Όμως η δική μου ώρα τώρα είναι να μείνω στην Ευρώπη για όσο κρίνω απαραίτητο και μετά να επιστρέψω", σημείωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Κρίστιαν Νομπόα: Ένας Κατσουράνης από το Εκουαδόρ (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK