Στη Βαρκελώνη η... σκιά του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα προσέχει για να...έχει και ο Λίο Μέσι θα έχει από το Σάββατο και τις επόμενες ημέρες στη Βαρκελώνη τη...σκιά του. Ποιος είναι ο Ντάντι Ντ' Αντρέα που θα κουράρει τον σούπερ-σταρ.

FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Ezequiel Garay during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Ezequiel Garay during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Από το Σάββατο και τις επόμενες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι θα έχει δίπλα του στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύεται απόλυτα. Και όταν λέμε απόλυτα, το εννοούμε.

Μην πάει το μυαλό σας σε κάποιον ποδοσφαιριστή, ούτε καν σε κάποιο εξειδικευμένο τεχνικό. Φυσιοθεραπευτής είναι η "σκιά" του Λίο και ονομάζεται Ντάντι Ντ' Αντρέα.

Πρόκειται για τον φυσιοθεραπευτή της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής τον οποίο ο Μέσι έχει σε τεράστια υπόληψη. Ο εν λόγω λοιπόν, μετά από επιθυμία του Αργεντινού σούπερ σταρ, πήγε στη Βαρκελώνη για να κουράρει τον παίκτη τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία και κρίνονται οι τίτλοι.

Η παρουσία κρίθηκε απαραίτητη από την "Μπάρτσα" καθώς ο Μέσι άρχισε με τραυματισμούς και μικρά προβλήματα τη χρονιά. Προφανώς και δεν είναι ώρα για υποτροπές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK