Στη Βραζιλία ο Λεονάρντο

Το θέμα της βίζας του θέλει να ολοκληρώσει ο Λεονάρντο και για το λόγο αυτό θα αναγκαστεί να μεταβεί στη Βραζιλία τις επόμενες μέρες, Η ημερομηνία της αναχώρησης του δεν έχει γίνει γνωστό κάτι που θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Στη Βραζιλία ο Λεονάρντο
Το θέμα της βίζας του θέλει να ολοκληρώσει ο Λεονάρντο και για το λόγο αυτό θα αναγκαστεί να μεταβεί στη Βραζιλία τις επόμενες μέρες, Η ημερομηνία της αναχώρησης του δεν έχει γίνει γνωστό κάτι που θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος η προπόνηση της ομάδας διεξήχθη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν θα μπορεί να υπολογίζει για τη σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα τον Θοδωρή Αγγο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τον ανέτοιμο Γιάννη Ευθυμίου.

Εν τω μεταξύ, ο άτυχος φίλαθλος Ευάγγελος Σερέπας, που έπεσε από την εξέδρα τη στιγμή της επίτευξης του τέρματος του Χρήστου Αθανασιάδη με το Χαϊδάρι, εξήλθε χθες το πρωί από το νοσοκομείο. Ο αδερφός του μασέρ του Θρασύβουλου Γιάννη Σερέπα ευχαρίστησε θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την κατάστασή του, αλλά κυρίως το δήμαρχο της περιοχής Δημήτρη Μπουραΐμη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σπύρο Στάμου, αλλά και το γιατρό του συλλόγου Γιάννη Μπουραΐμη.

24MEDIA NETWORK